Rămâi conectat

Curier Județean

”Mai înțelegeam o bordură, dar asta depășește toate așteptările”: Un albaiulian a reușit o parcare ”de toată frumusețea”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

”Mai înțelegeam o bordură, dar asta depășește toate așteptările”: Un albaiulian a reușit o parcare ”de toată frumusețea”

Cu un SUV de dimensiuni impresionante, un albaiulian, ”aventurier urban”, și-a găsit noul loc de parcare – nimic altceva decât spațiul verde din spatele unei agenții imobiliare, în ciuda tuturor semnelor de interzicere.

Locuitorii din cartier au privit uluiți cum mașina, care pare să fi fost adaptată pentru terenuri dificile, a traversat în stil off-road gazonul fragil.

Pe măsură ce povestea a început să se răspândească în cartier, locuitorii s-au adunat pentru a asista la această „performanță” neobișnuită. Unii au făcut fotografii, alții au transmis evenimentul pe rețelele de socializare, iar comentariile amuzante nu au întârziat să apară.

”Omul a respectat tipul de mașină pe care îl are… Off-road!”, a comentat un internaut.

”Nu a vrut să o lase la soare, căldură mare, mon chere…”, a spus o doamnă.

Această poveste surprinzătoare ne arată încă o dată că umorul și excentricitatea pot apărea în cele mai neașteptate locuri, chiar și în mijlocul unui oraș atât de serios precum Alba Iulia!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea