Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

LUNI: Ziua Educatorului, sărbătorită la Aiud. ”Educatorul, formator de valori”, tema primei ediții

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria aiudZiua Educatorului va fi sărbătorită luni, 5 octombrie, la Aiud, printr-un eveniment organizat la sediul primăriei din municipiu. Aflat la prima ediție, evenimentul va avea ca temă ”Educatorul, formator de valori” și se va desfășura cu începere de la ora 14.00.

„Având în vedere Hotărârea Consiliului Local Aiud nr. 225/26.11.2014 prin care s-a aprobat calendarul principalelor evenimente ce se vor desfăşura în municipiul Aiud în anul 2015, luni 5 octombrie, începând cu ora 14:00, în sala Ion.I.C. Brătianu a primăriei municipiului Aiud, va avea loc evenimentul Ziua Educatorului.

La evenimentul sărbătorit pentru prima dată în municipiul nostru vor fi invitați reprezentanți ale celor 8 centre bugetare din învățământul aiudean: Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Aiud, Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud, Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea” Aiud, Școala Gimnazială ”Axente Sever” Aiud, Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud, Colegiul Tehnic Aiud, Colegiul Național ”Bethlen Gabor” Aiud și Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” Ciumbrud”, au transmis reprezentanții primăriei.

Prin organizarea acestui eveniment, ce va avea ca temă ”Educatorul, formator de valori”, administrația locală din Aiud dorește să aducă mulțumiri și respectul cuvenit tuturor dascălilor din învățământul aiudean.

Cu această ocazie, primarul municipiului Aiud, domnul Mihai Horațiu Josan, le transmite un sincer ”La mulți ani” și multe succese pe plan profesional celor care au dificila misiune de a-i ajuta pe copii să învețe și să reușească în viață.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea