Rămâi conectat

Actualitate

LUNI: Vârstnicii de la Centrul de Zi Alba Iulia sărbătoresc „Dragobetele”

Alexandra Mates

Publicat

în

Dragostea nu are vârstă, iar asta ne-o demonstrează şi vârstnicii de la Centrul de Zi Alba Iulia, care încă celebrează iubirea. Serviciul Public de Asistenţă Socială, Alba Iulia, organizează în data de 25 februarie 2013, de la ora 11.00,  în cadrul Centrului de Zi pentru Vârstnici evenimentul „Sărbătorirea Zilei de Dragobete”.

 “Tinerii pensionari” vor sărbători “Dragobetele” aşa cum ştiu ei mai bine. În cadrul evenimentului, aceştia se vor întrece în concursuri de dans şi de recitat poezii, iar la final îşi vor pune masca „tinereţii” şi vor dansa în cadrul unui „Bal mascat”, pregătit de organizatori.

 Vârstnicii vor fi întâmpinaţi într-un cadru festiv, li se vor oferi felicitări confecţionate de beneficiarii centrului şi premii din partea Consiliului Local Alba Iulia şi a Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga.

 Vezi aici cum s-au pregătit “tinerele pensionare” de Dragobete.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea