Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

LUNI: Vârstnicii de la Centrul de Zi Alba Iulia sărbătoresc „Dragobetele”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragostea nu are vârstă, iar asta ne-o demonstrează şi vârstnicii de la Centrul de Zi Alba Iulia, care încă celebrează iubirea. Serviciul Public de Asistenţă Socială, Alba Iulia, organizează în data de 25 februarie 2013, de la ora 11.00,  în cadrul Centrului de Zi pentru Vârstnici evenimentul „Sărbătorirea Zilei de Dragobete”.

 “Tinerii pensionari” vor sărbători “Dragobetele” aşa cum ştiu ei mai bine. În cadrul evenimentului, aceştia se vor întrece în concursuri de dans şi de recitat poezii, iar la final îşi vor pune masca „tinereţii” şi vor dansa în cadrul unui „Bal mascat”, pregătit de organizatori.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 Vârstnicii vor fi întâmpinaţi într-un cadru festiv, li se vor oferi felicitări confecţionate de beneficiarii centrului şi premii din partea Consiliului Local Alba Iulia şi a Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga.

 Vezi aici cum s-au pregătit “tinerele pensionare” de Dragobete.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea