Luni, 9 martie: Paraclisul Tinereții ,,pentru mama” – o seară de rugăciune și comuniune dedicată mamelor, la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Luni, 9 martie: Paraclisul Tinereții ,,pentru mama” – o seară de rugăciune și comuniune dedicată mamelor, la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Alba Iulia

În contextul zilei mamei, luni, 9 martie, începând cu ora 18.00, va avea loc la la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Alba Iulia, Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, o întâlnire deosebită cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, la care sunt invitați să se alăture în rugăciune comună toți cei care doresc.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Alba Iulia și Asociația „Emanoil”.

ELIT

Desfășurat într-un context aparte, Paraclisul Tinereții intitulat „pentru mama” se dorește a fi o seară de rugăciune și comuniune dedicată mamelor noastre și închinată celei întâi între femei, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu. Astfel, se dorește ca anul acesta să fie încununată Ziua Internațională a Femeii cu o sărbătoare specială rezervată rugăciunii de mulțumire pentru tot ceea ce mamele noastre fac zilnic, necondiționat, pentru noi.

Organizat de tineri pentru tineri, Paraclisul Tinereții este un concept care a luat naștere în Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, din dragoste față de Maica Domnului. Ulterior, acțiunea a fost prelucrată de către Asociația „Emanoil” și a prins o nouă formă, aceea de „ritual” al tinereții.

Astfel, toți cei doritori pot să se roage într-o atmosferă duhovnicească de prietenie și reculegere, având posibilitatea să participe activ la rânduiala slujbei, citind ei înșiși din stihurile și imnele Paraclisului.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419