Rămâi conectat

Curier Județean

Luni, 27 februarie, zi de teatru la Centrul Cultural „Lucian Blaga” și Casa de Cultură din Sebeș. Intrare liberă la spectacolele “Weekend în pijamale” și „Punguţa cu doi bani”, oferite de Teatrul de Artă din Deva

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Sebeş, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş vă invită luni, 27 februarie 2017, începând cu ora 18.00, la premiera “Weekend în pijamale”, o adaptare după farsa “Moumou” de Jean de Letraz, ȋn regia lui Constantin Podu, spectacol oferit de Teatrul de Artă din Deva.

Distribuţia: Mihai Feier, Cristina Lazăr, Vlad Ianuș, Angelica Lisa, Paul Sebastian Popa, Ionuţ Gheorghe, Teodora Voineagu.

Un spectacol despre infidelităţi, decepţii şi răsturnări de situaţii. O comedie captivantă plină de umor, de “mor de dragul tău” şi fantezii spumoase.

“In fiecare spectacol încerc să aduc o bucăţică de adevăr. Acest spectacol este mai mult decât o comedie, este un spectacol curat, unde personajele au probleme, au dorinţe, au viaţă”, a declarat regizorul Constantin Podu.

În aceeași zi, cei mai tineri iubitori de teatru din Sebeş sunt invitați la spectacolul interactiv „Punguţa cu doi bani”, de Ion Creangă, în regia Alexandrei Podu. Spectacolul va avea loc începând cu ora 12.00, la Casa de Cultură din Sebeş.

“A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi nu s-ar mai povesti, o babă şi un moş, babă avea o găină şi Moşul un cocoş… Clasica poveste „Punguţa cu doi bani ” va fi interpretată de către voi, dragi copii. Vă invit să deveniţi ACTORI pe scenă, alături de mine şi colegii mei, să dăm viaţă personajelor lui Creangă şi totodată să învăţăm morala acestei poveşti. Semnează, MICUŢA FIFI.”

Distribuţia: Alexandra Podu, Teodora Voineagu, Angelica Lisa, Ionuț Ghiorghe, Mircea Rotaru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea