Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Lunca Mureșului: Femeie de 84 de ani acroșată de o mașină condusă de un șofer alcoolizat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din comuna Banca, județul Vaslui, este cercetat de polițiștii din Alba după ce a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei femei.

În data de 25 august a.c., în jurul orei 18.00, D.V., de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mică din localitatea Lunca Mureşului, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de mers înapoi, împrejurare în care a acroşat-o femeia în vârstă de 84 de ani, care se deplasa pe jos, pe marginea părţii carosabile.

”După comiterea accidentului, conducătorul auto a transportat victima la spitalul din Aiud iar întrucât leziunile suferite de aceasta erau uşoare, nu a fost necesară internarea. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Faţă de D.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea