Rămâi conectat

Politică Administrație

Lucrările de refacere a carosabilului de pe DN1, între Aiud și Dumbrava, finalizate până la sfîrșitul lunii august

Bogdan Presecan

Publicat

în

Potrivit directorului de la Drumuri Naționale Alba, Liviu Hondola, începând de ieri au început lucrările de refacere/întreținere a carosabilului pe DN1, între Aiud (km 412) și Dumbrava (km 433), limită cu județul Cluj.

Din această cauză, traficul rutier este restricționat și îngreunat, însă nemulțumirea șoferilor care tranzitează zona va lua sfârșit în maxim 20 de zile.

Lucrările la carosabil presupun turnarea unui strat bituminos subțire, la rece, iar condițiile de temperatură, de peste 30 de grade Celsius, sunt foarte bune pentru ca asfaltul turnat să aibă o viață lungă.

În acest sens, Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române anunță că pe DN1, la ieşirea din Aiud către Turda, până la ora 16:00 se execută lucrări de reparaţii la suprafaţa carosabilă, pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 412 şi 417. Traficul rutier se va desfăşura pe o bandă, alternativ.

În cea de a doua parte a lunii august Compania de Drumuri Naționale, filiala Alba, va începe lucrările de refacere a carosabilului pe DN 14B. Este vorba despre turnarea unui covor asfaltic pe o porțiune de circa 14 kilometri, începând de la ieșirea din Blaj (km 26) și până la km 39,500 înspre limita cu județul Sibiu – Copșa Mică. Reabilitarea acestui tronson urmează să fie finalizată la începutul lunii septembrie.

Reabilitarea acestei porțiuni de drum a primit finațare de la Guvern, la ultima rectificare bugetară, în urma solicitării făcute în acest sens, de către investitorul BOSCH din municipiul Blaj.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea