Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local.

Este un proiect pe care l-am inițiat în primăvara acestui an, finanțarea fiind din bugetul local. În urma lucrărilor de canalizare, drumurile sunt într-o stare în degradare, de aceea am considerat necesară asfaltarea acestor drumuri. În lucru mai avem și un proiect care o să asfaltăm încă trei străzi, prin proiectul Anghel Saligny. Proiectul acesta aduce un plus de valoare locuitorilor comunei noastre prin fluidizarea traficului, prin eliminarea prafului și a deplasării greoaie în timp ploios. Cu siguranță cetățenii din Sâncel se vor bucura de acest proiect. Dacă obținem cu viteză avizele, noi într-o lună jumătate am putea face procedura de achiziție,” a declarat Ilie Frățilă, pentru ziarulunirea.ro.

Drumurile care vor beneficia de lucrări de modernizare sunt: Str. Nicolae Bălcescu 763 metri, str. Cimitirului 1 200m, str. Cimitirului 2 120 m, str. Cloșca 97m, str. Crișan 58 m, str. Gheorghe Doja 251 m, str. Horea 228m, str. Morii 129m și str. Corneliu Copoșu 145m.

Conform documentației, proiectul are următoarele obiective:

– lungime străzi modernizate – 1991

– reparații șanțuri pereate proiectate

– podețe tubulare

– rigolă carosabilă descărcare șanțuri

– accese la proprietăți

– aducere la cotă cămine vizitare

– parapete flexibil.

Drumurile vor avea 4 cm strat de uzură din BA 16, 5cm strat de legătură BAD 22, 15 cm strat de bază piatră spartă, 35 cm strat de fundație din balast.

Proiectul se dorește să fie realizat în 12 luni de la implementarea acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea