Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lucien Hora a rămas lider în clasamentul CN de Viteză în Coastă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În week-end-ul trecut, pe drumul judeţean dintre Hăpria şi Straja s-au desfăşurat etapele 3 şi 4 din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2011, sub sigla ” Alba Motor Challenge” în organizarea Autosport Fair Play Alba Iulia şi CJ Alba. 52 de piloţi au luat startul în competiţia pentru cea de-a VII-a ediţie a Trofeului Alba Motor Challenge. Lucien Hora a obţinut victoria, după cum era lesne de anticipat, la fel de evidente fiind şi celelalte doua locuri ale podiumului, ocupate de Paul Andronic şi Christian Nistoran, cei care au dominat clasele H, respectiv N. La grupa A, George Creţu a fost câştigătorul surpriză, după problemele de frâne ale lui Lucian Boroianu, care a reuşit în cele din urmă să salveze etapa cu un loc doi şi un loc 8 la general.
Deşi ploaia anunţată de meteorologi nu s-a confirmat, cerul fiind chiar senin, debutul în Alba Motor Challenge a fost presărat de alte incidente, prima manşă cronometrată fiind marcată de mai multe ieşiri în decor. Iar cursa a fost chiar oprită ulterior, după problemele de transmisie ale lui Mihai Câmpeanu, a cărui maşina a risipit ulei pe traseu, pe o porţiune de 700 de metri. Zona cu ulei şi nisip a dat şi ea de furcă ulterior concurenţilor.
La cursa de la Straja s-a înregistrat şi un grav aciident de…. bicicletă! Sâmbătă, în pauza dintre cele două manşe de recunoaştere a avut loc accidentul: un biciclist a lovit o femeie, iar aceasta a fost transportată de urgenţă la spital, cu fractură la nas şi cu capul spart.
Clasamentul general în CN de Viteză în Coastă Dunlop 2011, după etapa Alba Motor Challenge se prezintă astfel: 1. Lucien Hora, clasa D 1:38.538, 2. Paul Andronic, clasa H5 1:46.033, 3. Christian Nistoran, clasa N5 1:48.895, 4. Cătălin Cismaru, clasa N5 1:51.047, 5. Sorin Iliescu, clasa N5 1:52.773, 6. Codruţ Cioroiu, clasa A5 1:53.837, 7. Ciprian Ciobotaru clasa A5 1:53.470, 8. Mihai Cîmpeanu, clasa A5 1:54.244, 9. Lucian Răduţ clasa N5 1:54.420,10.Lucian Boroianu, clasa A5 1:54.573.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea