Rămâi conectat

Sport

LPS Sebeș, victorii în deplasare cu Gloria Bistrița! La Under 17, echipa din „Arini” este lider

Dan HENEGAR

Publicat

în

Victorii importante în deplasare cu Gloria Bistrița-Năsăud, pentru LPS Sebeș, la Under 17 echipa din „Arini” preluând șefia Seriei 9 la finele etapei a 9-a, după victoria din derby-ul primelor două clasate.

A fost o rundă în care conjudețenele CSM Unirea Alba Iulia și LPS Sebeș au câștigat pe linie, în deplasările de la Tg. Mureș și respectiv Bistrița.

Miercuri, în Cupa României, de la ora 12.00 și respectiv 14.00, este în „Arini” dubla cu CSM Unirea Alba Iulia, iar runda viitoare LPS Sebeș va sta.

*Under 19, Gloria Bistrița-Năsăud – LPS Sebeș 0-2 (0-1), au marcat T. Fleacă (18), Ghibu (90+1). Antrenorul Cosmin „Coco” Groza a mizat pe: Groza – Fălămaș, Avram, Ghibu, Roșu, Țălnar, Șerb, Crețu, T. Fleacă, Nistor, Buhazi; au mai jucat Băcăințan, Morariu, Alb, Oancea, Ganga (rezervă Boca). După a doua victorie la rând, LPS are 13 puncte (golaveraj 15-23) și a urcat pe locul 4 (unul de play off) în Seria 9, condusă de CSM Unirea Alba Iulia cu maximum de puncte.

*Under 17, Gloria Bistrița-Năsăud – LPS Sebeș 0-3 (0-1): Zoicaș (23), Hudrea (59), Todea (74), LPS Sebeș (cu un meci mai mult) și-a depășit oponenta și a urcat pe prima poziție, cu 20 puncte (golaveraj 29-12). Formula lui Doru Oancea i-a cuprins pe Similie – Davel, Cosma, Vintilă, Moise, Alisie, Cristea, Rădac, Zoicaș, Hudrea, Todea; au mai intrat Ghitan, Hațegan, Popoviciu, Istrate, Ursu.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Cetatea Marii Uniri, “Adoptă o țară: Tanzania”: turnee de fotbal și cină caritabilă pentru copiii din țara africană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două turnee de fotbal și o cină caritabilă se vor desfășura în Alba Iulia, din dorința de a sprijini copiii din Tanzania în a-și urma pasiunea. Antrenorul Silviu Miron, cel care are a activ două acțiuni de voluntariat, ultima în vara acestui an, în țara din estul Africii, pentru a le împărtăși tinerilor de acolo […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare