Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17

LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal. 

În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită de CSC Șelimbăr U17. Formația din județul Sibiu s-a impus cu 1-0 (1-0), grație unui gol marcat în minutul 15.

„Îi felicităm pe această cale pe băieții de U17, care s-au oprit în primele opt echipe la nivel național în Cupa României, urmând acum să se concentreze pe ultimele patru meciuri din campionat, partide in urma cărora leii se pot califica în faza superioară”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Lps Sebes Juniori.

Formula de echipă a formației LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17 în partida cu CSC Șelimbăr U17 a fost: Similie – Davel, Vintilă, Cătană, Moise, Ghitan, Cosma, Rădac, Crișan, Todea, Hudrea. Au mai jucat: Ganga, Alisie, Ursu, Popoviciu, Hațegan.

Următorul joc din play-off-ul seriei a 9-a a campionatului național U17 va fi pentru LPS Sebeș pe teren propriu, la Baza Sportivă „Pielarul”, duminică 31 martie, de la ora 14.00, cu ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș. În aceeași zi și pe același teren, de la ora 12.00, în play-off-ul seriei a 9-a a campionatului național pentru juniori U19, LPS Sebeș, formație pregătită de Cosmin „Coco” Groza va întâlni pe LPS Târgu Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea