Lovitură sub centură pentru directorul AIDA-TL, Dorin Nistor – colegii de partid îi scad salariul cu 25%

Noul director al AIDA-TL Alba Iulia, Dorin Nistor, nu are viață ușoară la cârma asociației ce se ocupă de transportul public local. Pe lângă atacurile primite din partea unor reprezentanți ai USL Alba care au criticat destul de dur modul în care acesta a ”aterizat” într-o funcție foarte bine plătită, Nistor primește lovituri chiar din partea colegilor de partid.

Astfel, salariul său va suferi o diminuare considerabilă dacă solicitarea consilierului PDL Ioan Bogățan va fi aprobată. Acesta consideră că Nistor merită o retribuție cu 25% mai mică deoarece este responsabil de urmărirea derulării unui singur contract, cel cu STP Alba Iulia. Fostul viceprimar a declarat că Nistor are venituri mai mari decât unii primari care sunt responsabili de zeci de contracte, iar acest lucru nu este corect.

ELIT

Dorin Nistor a fost numit director al AIDA-TL prin hotărârea consiliului de administrație format din: Mircea Hava – președinte și Gheorghe Damian (primarul comunei Ciugud), Ioan Iancu Popa (primarul comunei Sîntimbru, Romulus Raica (primarul comunei Galda de Jos), Emil Lupșan (primarul comunei Cricău), Traian Rusu (primarul comunei Ighiu) și Teodor Florea (primarul comunei Întregalde) – membrii.

Cheltuielile estimate pentru funcționarea AIDA-TL în 2013 sunt în valoare de 276.085 de lei din care, 147.600 de lei reprezintă salarii (adică 12.300 de lei pe lună pentru director și încă 2 angajați) iar 40.985 de lei (3.415 lei pe lună) reprezintă contribuții aferente salariilor.

Tot pentru buna funcționare a asociației au fost prevăzute pentru acest an cheltuieli de 6.000 de leipentru deplasări, 10.000 de lei pentru mobilier, 9.000 de lei pentru ”aparatură birotică” și 71.000 de lei pentru ”cheltuieli prestații” (autorizații, studii, servicii de contabilitate).

ADEZIUNE PLUS ALBA

Veniturile asociației provin din din cotizații și contribuții (1 leu/locuitor) ale membrilor AIDA-TL: Alba Iulia, Ciugud, Sîntimbru, Galda de Jos, Cricău, Ighiu și Întregalde, banii fiind plătiți din bugetele locale.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

matahala 16 aprilie 2013 at 14:59

parca traieste din salariu……..Acum, daca CL a majorat subventiile traieste boiereste din ce se fura in aceasta schema mafiota AIDA….
Salariul ar fi fost de decor, pentru tigari, guma de mestecat, apa minerala sau fise pentru caruciorul de la Kaufland

colonelu' gogu 16 aprilie 2013 at 18:50

colegii pedelisti sunt invidiosi un pic pe salariul lui nistor, asta este motivul de cearta.
oricum ramane cu 100 de milioane in mana bani pentru care mute fuste la birou

club 16 aprilie 2013 at 20:36

S-a deschis FAN CLUB Dorin N.!Daca doriti sa aflati cum sa dati CHIX si sa fiti recomepensati regeste, va puteti adresa cu cereri celui mai mare specialist in viata Director Executiv \nistor. Sa ne traiesti \hava!

pix 17 aprilie 2013 at 8:24

Lovit sub centura ? Noroc ca n-are koae sa-l doara !!Ar trebui diminuat „salariul” cu 100 % , tavalit ipochimenul prin smoala si pene , si dat afara din judet !!

nelu 17 aprilie 2013 at 8:33

De aia se scumpesc biletele la transport , ca sa aiba de unde sa isi plateasca hava fetiza ? Cat o sa mai vedem mutra gretzoasa a acestui nesimtit care nu a facut nimic in viata lui ???

gogu 17 aprilie 2013 at 9:29

Cand Gogu, fraierul vasntor fuge dupa mai multi iepuri deodata, prinde NIMIC ! Cand Gogu nu face altceva decit sa supravegheze un alt coleg de partid, poate un salariu asa mare? Pai crede el Gogu ca ceilalti colegi de partiduletz, nu stiu sa fie si ei paharnici umili? Incet, incet , existentaa lui Gogu in echipa de vantoare se clatina si tot mai multi colegi vor cere debarcarea.

Comentariile sunt oprite