Rămâi conectat

Actualitate

Locuitorii din Căpud – Teiuș, izolați din cauza zăpezii care a blocat drumurile din localitate. Nu s-a intervenit cu niciun utilaj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii din Căpud, sat aparținător orașului Teiuș din județul Alba au rămas izolați din cauza zăpezii abundente care a blocat drumurile din localitate. Până acum (ora 14.30), aici nu s-a intervenit cu niciun utilaj. În aceste condiții, în cazul unei probleme medicale nicio ambulanță nu poate ajunge în timp util pentru a interveni în Căpud și Pețelca.

Mai multe persoane care au rămas blocate în Căpud ne-au sesizat faptul că niciun utilaj de deszăpezire nu a intervenit astăzi pentru a debloca drumul. Cei care nu sunt din localitate s-au arătat îngrijorați de faptul că nu vor putea părăsi Căpudul, pentru a ajunge mâine la locul de muncă. Zăpada măsoară aici cel puțin 30 de cm.

Potrivit viceprimarului din Teiuș, Cosmin Giurgiu, nu s-a găsit până în prezent nicio soluție pentru deblocarea drumului către Căpud. Acest lucru se datoreaza faptului  că utilajele disponibile intervin în permanență în zona Teiuș și ea afectată de zăpada care este viscolită. Potrivit reprezentantului Primăriei Teiuș, cei cu care a discutat pentru a intereveni în zonă au declarat că le este teamă să intre pe panta dintre Căpud și Pețelca.

Lucian, unul dintre cei surprinși de drumurile blocate la Căpud ne-a declarat faptul că încearcă să caute soluții pentru a se întoarce la Târnăveni, unde locuiește. Ultima variantă găsită de Lucian, după ce și-a pierdut încrederea în autoritățile pe care le-a așteptat să intervină toată ziua, este trenul.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea