Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Locuitorii de pe strada Alessandria cer urgentarea lucrărilor stradale pentru utilități

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grup de 16 locuitori de pe strada Alessandria solicită Primăriei și Consiliului Local Alba Iulia să intervină pe lângă instituțiile abilitate din municipiu în vederea aprobării și executării lucrărilor stradale pentru introducerea curentului electric, gazului metan și canalizării.

Cetățenii spun că deși strada respectivă este locuită de mai bine de 10 ani, utilitățile prevăzute în autorizațiile de construcție, pentru care au fost plătite taxe, nu au fost executate nici până astăzi, în timp ce pe unele străzi învecinate lucrările au fost executate iar locatarii beneficiază de ele.

”Solicităm urgentarea rezolvării cererii întrucât Electrica ne-a somat cu întreruperea curentului electric începând cu data de 1 septembrie 2012, iar pe stradă locuiesc multe familii cu copii și bătrâni care nu pot trăi fără curent electric”, se arată în cererea depusă la Registratura Primăriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea