Locuitorii cartierului „Meridian” din Alba Iulia vor să li se rezolve grabnic problema iluminatului public

Zilele trecute am fost sunaţi la redacţie de către domnul Abrudean Ioan, în vârstă de 65 de ani, domiciliat pe strada Costache Negruzzi (cartierul Meridian) nr.12 din Alba Iulia, care ne-a declarat următoarele: „Acum o lună, după mai multe divergenţe, în cele din urmă, cu sprijinul Primăriei Alba Iulia în cartierul Meridian s-a rezolvat problema apei potabile şi canalizării. Însă a rămas nerezolvată în totalitate problema iluminatului public. La jumătatea lunii ianuarie s-a montat tabloul electric şi s-au pus lămpi de iluminat pe stâlpii existenţi în cartier (în spate la Alba Mall), dar nici în prezent iluminatul public nu funcţionează în zonă.” Domnul Abrudean mai are încă o nemulţumire în ceea ce priveşte plata facturii la apă şi canal. „Am constatat atât eu cât şi vecinii, că spre exemplu: dacă plăteşti 31 mc apă, aceeaşi metri cubi de apă îi plăteşti separat şi la canal. Mie mi se pare incorect calculul făcut de cei de la Apă Canal. Adică apa pe care o bem noi, se duce la canal? Sau apa care le-o dăm animalelor, se duce la canal?”.
Ca o concluzie, locatarii din cartierul Meridian doresc să li se rezolve în cel mai scurt timp problema iluminatului public şi să primească un răspuns concret şi autorizat cu privire la facturarea apei potabile consumate şi a celei scurse în canal din partea conducerii firmei Apă – Canal Alba Iulia. (A.M.)

Foto: arhivă

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Gogu 21 februarie 2012 at 19:31

Nu draga domnule, apa care o bei ramane in tine ca ai probleme cu prostata si nu Mai faci pisu. Nici apa minerala sau suc nu cumperi ca de vremuri grele.
Pai e normal sa iasa la canal Mai multa apa decat intra, cel putin in familiile civilizate…..

zina 22 februarie 2012 at 7:26

bă nene când a-ți cumpărat acele ghetouri nu va-ți gândit?

x 22 februarie 2012 at 10:29

cind ai facut scoala nu ai facut si gramatica?

Mihai 22 februarie 2012 at 10:20

Probleme cu cei de la Apa Ctta au toti locuitorii.La toti se calculeaza la fel :cantitatea de apa consumata este egala cu cea care merge la canal.Apa Ctta nu ia in calcul ca poate se mai consuma la animale, udat gradina, gatit, etc. Pentru ei este mult mai simplu metoda dupa care lucreaza, asa mai intra si ceva banuti in plus, stiu ei in buzunarul cui.Raspuns asupra metodei de calcul ar trebui sa dea pentru toti locuitorii.Problema este veche de ceva vreme, si pana acum toate raspunsurile institutiei au fost cam vage.Cand vom avea un raspuns mai concret?

Comentariile sunt oprite