Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Locuitorii cartierului „Meridian” din Alba Iulia vor să li se rezolve grabnic problema iluminatului public

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele trecute am fost sunaţi la redacţie de către domnul Abrudean Ioan, în vârstă de 65 de ani, domiciliat pe strada Costache Negruzzi (cartierul Meridian) nr.12 din Alba Iulia, care ne-a declarat următoarele: „Acum o lună, după mai multe divergenţe, în cele din urmă, cu sprijinul Primăriei Alba Iulia în cartierul Meridian s-a rezolvat problema apei potabile şi canalizării. Însă a rămas nerezolvată în totalitate problema iluminatului public. La jumătatea lunii ianuarie s-a montat tabloul electric şi s-au pus lămpi de iluminat pe stâlpii existenţi în cartier (în spate la Alba Mall), dar nici în prezent iluminatul public nu funcţionează în zonă.” Domnul Abrudean mai are încă o nemulţumire în ceea ce priveşte plata facturii la apă şi canal. „Am constatat atât eu cât şi vecinii, că spre exemplu: dacă plăteşti 31 mc apă, aceeaşi metri cubi de apă îi plăteşti separat şi la canal. Mie mi se pare incorect calculul făcut de cei de la Apă Canal. Adică apa pe care o bem noi, se duce la canal? Sau apa care le-o dăm animalelor, se duce la canal?”.
Ca o concluzie, locatarii din cartierul Meridian doresc să li se rezolve în cel mai scurt timp problema iluminatului public şi să primească un răspuns concret şi autorizat cu privire la facturarea apei potabile consumate şi a celei scurse în canal din partea conducerii firmei Apă – Canal Alba Iulia. (A.M.)

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Bogdan Ilea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? De sărbătoarea de Florii, în data de 27-27 aprilie, Jandarmii din Alba vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente și locașe de cult din județ. De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor. Jandarmeria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea