Locuitori din nouă comune și un oraș din Alba, posibil fără apă potabilă în 6 martie, din cauza unor lucrări

Paul Voicu - Primar 2020

SC APA CTTA SA ALBA  anunta ca in data de 06.03.2018, incepand cu ora 7.00, se vor efectua lucrari de spalare a tronsonului Teius-Girbova(Ţifra), din aductiunea cu apa potabila Dn 600 mm SP Galda-Aiud-Ocna Mures, iar durata se estimeaza la 14 h.        

Consumatorii, posibil afectati de intreruperea furnizarii apei potabile, vor fi cei din urmatoarele localitati: Stremt, Garbova de Jos,  Beldiu, com. Radesti, com. Lopadea Noua, com. Hoparta, com. Farau, com. Miraslau, com. Unirea si orasul Ocna Mures.

ELIT

Pe parcursul spalarii pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate , situatie in care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei

( spalari locale), pana la incadrarea in parametrii de calitate.

Mihail David - 2020

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe tronsonul Teius-Ocna Mures parametrii turbiditate si debit sa sufere modificări, situatie in care sfatuim clientii sa foloseasca apa doar in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...