Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Locotenent colonel Popa Dan Vasile împuternicit, pentru șase luni, pe funcția de prim adjunct la Jandarmeria Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, cu data de 01 aprilie a. c. domnul locotenent colonel Popa Dan Vasile este împuternicit pe o perioadă de șase luni să îndeplinească atribuțiile funcției de prim adjunct al inspectorului șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba.

Locotenent colonel Popa Dan Vasile este născut în municipiul Brașov, județul Brașov, are 42 de ani, este căsătorit și are un copil minor. Din octombrie 2013 până în iulie 2014 acesta a deținut funcția de ofiţer de legătură pe probleme de pregătire a Poliţiei Afghane în Comandamentul Regional de Sud Kandahar al Diviziei 4 Infanterie SUA iar din iulie 2014 până în prezent acesta a fost numit în funcția de Instructor Militar la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni. El a absolvit în anul 2000 cursurile Academiei de poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti în specializarea ,,Drept”, și a urmat cursuri postuniversitare de specializare în cadrul aceleiași academii, în specializarea ,,Ordine Publică în perspectiva integrării euro-atlantice”.

Totodată, a urmat cursuri naţionale de pregătire, dintre care amintim Cursul Phare cu specialitatea “Protecția persoanelor vulnerabile și prevenirea delicvenței juvenile” la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române – București, Cursul de dezvoltare a carierei cu specialitatea „Misiuni Internaíonale Afganistan” la Şcoala de Aplicaţie pentru Ofiţeri a Jandarmeriei Române ,,Mihai Viteazul” – București și Cursul de specializare în domeniul „Managementul gestionării situaţiilor de criză din domeniul ordinii publice” la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi – Ochiuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea