Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Una dintre persoanele bănuite de înșelăciune și fals, care ar fi încasat 70 000 de lei de la o firmă cu o factură falsă, adusă la sediul IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Una dintre persoanele vizate de ancheta privind faptele de înșelăciune și fals, a fost adusă astăzi la sediul IPJ Alba pentru a fi audiată.

Polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba- Iulia, efectuează 4 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Folosindu-se de o factură falsă, ar fi încasat peste 70.000 lei, de la o societate comercială din județul Alba care a intenționat să achiziționeze materiale de construcții.

La data de 21 mai 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 4 percheziții, dintre care una în județul Alba, două în județul Argeș și una în județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a rezultat că, în luna mai a anului 2021, cele 4 persoanele vizate de anchetă ar fi postat un anunț, în numele unei societăți comerciale din județul Giurgiu, oferind, spre vânzare, materiale de construcții.

Ulterior, fiind contactați de reprezentantul unei societăți comerciale din municipiul Alba Iulia, ar fi emis o factură falsă, în numele societății din județul Giurgiu, cu toate că nu ar avea nicio legătură cu aceasta, iar, ulterior, ar fi încasat-o, printr-un virament bancar.

La percheziţii, participă și polițiști de investigare a criminalității economice din Argeș și Dâmbovița, care sunt sprijiniți de polițiști din structurile pentru acțiuni speciale din Alba și Argeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea