Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Trofeul Alba Iulia Super Rally 2023: Ceremonia de premiere a câștigătorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Trofeul Alba Iulia Super Rally 2023: Ceremonia de premiere a câștigătorilor

De la această oră are loc festivitatea de premiere a piloților care au participat la Trofeul Alba Iulia Super Rally 2023.

Din păcate cursa s-a terminat mai repede decât era programat din cauza ploii care a început să cadă în orașul Marii Uniri. Competiția nu a fost lipsită de incidente, pilotul clujean Florin Petrișor ieșind în decor cu puțin timp înainte de întreruperea cursei.

Astfel câștigătorul zilei a fost Bogdan Duma, care a avut cel mai bun timp în prima manșă a concursului, la volanul unui Radical SR3 RSX 1.

La bordul unui Radical SR3 RSX, Bogdan Duma obține victoria la Trofeul Alba Iulia. Locul secund este ocupat de Aurelian Andronache (SpeedCar GT), podiumul fiind completat de Mihai Leu (Radical SR8). Jerome France a avut parte de abandon în timpul manșelor de antrenament, ratând manșele de concurs din cauza unor defecțiuni tehnice.

La scurt timp după începerea manșei secunde de concurs, a avut loc o ieșire în decor ce a necesitat intervenția platformei. Ploaia nu s-a lăsat așteptată, astfel încât din motive de securitate a doua manșă a fost anulată.

La Categoria 1 Monoposturi, Bogdan Duma a câștigat cu un timp de 03:12,990, urmat de Aurelian Andronache (timp de 03:20,636 ) și Mihai Leu (03:25,388). În ceea ce privește Categoria 2 Autoturisme, Vali Porcișteanu (Mitsubishi Evo) a obținut cu 3 secunde mai puțin față de locul secund, Adrian Teslovan (Ford Fiesta R5, timp de 03:32,011), locul al treilea fiind ocupat de Pop Tudor (Mitsubishi Evo 9, timp de 03:35,166). În Clasamentul GT, Radu Benea dominat podiumul la volanul unui Porsche GT3 Cup, urmat de Tîrlă Sergiu (BMW E36) și Emil Ghinea (Renault Clio RS).

În clasamentul echipelor, VPRacing Team (formată din Bogdan Duma și Vali Porcișteanu) au adjudecat victoria, urmată de UniCredit Leasing Super Rally Team (Mihai Leu și Adrian Teslovan), podiumul fiind completat de echipa Impuls Leasing (Aurelian Andronache și Costel Căşuneanu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea