Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO S-a deschis sezonul moto 2024, în Alba. Motocicliști din tot județul, în marș prin Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

S-a deschis sezonul moto 2024, în Alba. Motocicliști din tot județul, în marș prin Alba Iulia

Sezonul moto 2024 s-a deschis oficial sâmbătă 13 aprilie. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Carolina Mall și Apulum Bikers.

Motocicliștii din Alba s-au întâlnit în parcarea de la Carolina Mall începând cu ora 10:00, iar plecarea în marș s-a făcut de la ora 12:00.

Participanților le este interzis să execute manevre periculoase care să pună în pericol participanții sau vizitatorii prezenți la eveniment sau pot aduce daune materiale sau de imagine asupra Centrului Comercial. (ex: born-out, curse sau alte manevre periculoase.)

Este interzis accesul participanților cu motociclete care au probleme mecanice sau electrice care pot pune în pericol participanții sau vizitatorii prezenți la eveniment sau pot aduce daune materiale sau de imagine asupra Centrului Comercial.

Traseul pentru marș este Carolina Mall, str. Alexandru Ioan Cuza -> str. Tudor Vladimirescu -> Calea Moților -> B-dul Horea -> B-dul 1 Decembrie 1918 -> str Vasile Goldiș -> B-dul Revoluției 1989 -> B-dul Republicii -> str. Tudor Vladimirescu -> Carolina Mall, str. Alexandru Ioan Cuza.

Asfalt uscat și ride safe!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea