Rămâi conectat

Politică Administrație

LIVE VIDEO: Premierul Viorica Dăncilă, în campanie electorală – Conferință de presă la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vizita premierului Viorica Dăncilă continuă, sâmbătă, 21 septembrie, cu o conferință de presăorganizată la Hotel Parc.

Viorica Dăncilă se află în turneu electoral prin ţară, Alba Iulia fiind prima oprire, unde au loc alegeri pentru conducerea organizaţiei.

Dăncilă este însoţită de miniştrii Finanţelor – Eugen Teodorovici, Culturii – Daniel Breaz, Transporturilor – Răzvan Cuc şi de vicepremierul Mihai Fifor. Primul punct în programul preşedintelui PSD a fost participarea la conferinţa de alegeri al organizaţiei judeţene.

Premierul României a fost primită cu aplauze la Casa de Cultură de către susținători, iar intrarea în sală s-a făcut pe cover-ul piesei Eye Of The Tiger (Survivor).

PSD Alba se află, mai degrabă, într-o scădere accentuată de popularitate. O performanţă ar fi dacă partidul reuşeşte să obţină în primul tur ala alegerilor prezidenţiale un scor electoral mai mare de 20%. Oraganizaţia are doar 12 primari dintr-un total de 78 de unităţi administrativ-teritoriale.

După conferinţa de presă, programul Premierului va continua cu o vizită la Cugir, unde se desfăşoară festivalul Toamna Cugireană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea