Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Marcel Ioan Boloş, ministul fondurilor europene, a ajuns la Alba Iulia: Întâlnire tehnică la Prefectura Alba privind proiectele de infrastructură mare pentru dezvoltarea judeţului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marcel Ioan Boloş, ministul fondurilor europene, a ajuns miercuri, 8 iulie 2020, în jurul orei 9.00, la Alba Iulia.

Primul punct din programul delegației oficiale prevede o întâlnire tehnică la la Prefectura Alba privind proiectele de infrastructură mare pentru dezvoltarea judeţului.

Vizita de lucru a ministrului Boloș în județul Alba continuă cu o deplasare în comuna Ciugud, urmată de vizite la firma IPEC din Alba Iulia și la depozitul de pachete POAD, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Alba Iulia.

Programul vizitei:

• Ora 09.00 – întâlnire tehnică POIM – Proiecte de infrastructură mare pentru dezvoltarea judeţului Alba (locaţia: Instituţia Prefectului – Sala 100), urmată de scurte declaraţii de presă, în faţa Prefecturii.

• Ora 11.00 – vizită de lucru în Comuna Ciugud: Smart Village – soluţii de digitalizare a serviciilor de cadastru şi publicitate imobiliară şi conferinţă de presă (locaţia: Theodora Golf Club – satul Teleac, Ciugud) – informaţii suplimentare vor fi comunicate de către colegii de la Primăria Ciugud.

• Ora 14.00 – vizită la IPEC SA, companie care a implementat proiecte finanţate prin fonduri europene nerambursabile (locaţia: Strada Alexandru Ioan Cuza, nr 33-38, Alba Iulia) – datorită unor norme de securitate, accesul în companie va fi permis unui număr limitat de membrii din delegaţia oficială a ministrului.

• Ora 15:15 – vizită depozit pachete POAD (locaţia: sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea