LIVE VIDEO| Marcel Ioan Boloş, ministul fondurilor europene, a ajuns la Alba Iulia: Întâlnire tehnică la Prefectura Alba privind proiectele de infrastructură mare pentru dezvoltarea judeţului

Paul Voicu - Primar 2020

Marcel Ioan Boloş, ministul fondurilor europene, a ajuns miercuri, 8 iulie 2020, în jurul orei 9.00, la Alba Iulia.

Primul punct din programul delegației oficiale prevede o întâlnire tehnică la la Prefectura Alba privind proiectele de infrastructură mare pentru dezvoltarea judeţului.

ELIT

Vizita de lucru a ministrului Boloș în județul Alba continuă cu o deplasare în comuna Ciugud, urmată de vizite la firma IPEC din Alba Iulia și la depozitul de pachete POAD, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Alba Iulia.

Mihail David - 2020

Programul vizitei:

• Ora 09.00 – întâlnire tehnică POIM – Proiecte de infrastructură mare pentru dezvoltarea judeţului Alba (locaţia: Instituţia Prefectului – Sala 100), urmată de scurte declaraţii de presă, în faţa Prefecturii.

• Ora 11.00 – vizită de lucru în Comuna Ciugud: Smart Village – soluţii de digitalizare a serviciilor de cadastru şi publicitate imobiliară şi conferinţă de presă (locaţia: Theodora Golf Club – satul Teleac, Ciugud) – informaţii suplimentare vor fi comunicate de către colegii de la Primăria Ciugud.

• Ora 14.00 – vizită la IPEC SA, companie care a implementat proiecte finanţate prin fonduri europene nerambursabile (locaţia: Strada Alexandru Ioan Cuza, nr 33-38, Alba Iulia) – datorită unor norme de securitate, accesul în companie va fi permis unui număr limitat de membrii din delegaţia oficială a ministrului.

• Ora 15:15 – vizită depozit pachete POAD (locaţia: sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Alba Iulia)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...