Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Corneliu Mureșan depune jurământul pentru funcția de subprefect al județului Alba

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corneliu Mureșan este investit astăzi, 13 ianuarie 2022, în funcția de subprefect al județului Alba, în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului, care are loc la Instituția Prefectului.

„Am avut mereu convingerea că omul sfințește locul, și că faptele bune se pot realiza indiferent de locul de muncă pe care îl avem, iar caracterul este mai important decât orice funcție. În același timp, nu am refuzat nici o provocare din postura în care pot face viața celor din jurul meu mai bună și mai lipsită de griji. În politică nu am ars nici o etapă, iar numirea într-o funcție, precum cea de subprefect, nu este o răsplată, ci o mare responsabilitate.

Pentru mine, cetățeanul, drepturile și interesele sale, vor fi pe primul plan. Cu această ocazie, îi îndemn pe cetățenii județului Alba să nu ezite să mă contacteze pentru a-i ajuta să rezolve problemele cu care se confruntă.

În altă ordine de idei, județul Alba are nevoie de cele mai bune măsuri pentru gestionarea pandemiei, cu respectarea drepturilor oamenilor, operatorilor economici și ținând cont de recomandările specialiștilor și de regulile impuse de autoritățile centrale.

Voi ramane conștient, pe tot parcursul mandatului, că sunt în slujba cetățeanului, dar și că ocup această funcție vremelnic. Am văzut prefecți/subprefecți de o saptămână sau care au rezistat ani buni în această funcție!

Voi începe o muncă grea, dar frumoasă, care implică responsabilitate și determinare! Mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat, pentru susținere și în mod special colegilor din Alba, care au avut încredere că sunt potrivit pentru a desfăsura această activitate!”, a scris Corneliu Mureșan pe pagina sa de socializare, la scurt timp după numirea sa în funcție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea