Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ceremonia de investire în funcția de Primar al Municipiului Sebeș și de formare a Consiliului Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi a avut loc ceremonia de investire în funcția de Primar al Municipiului Sebeș și de constituire a Consiliului Local Sebeș, rezultat în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

Ceremonia de investire are loc la Casa Memorială Lucian Blaga, eveniment la care ia parte și Prefectul de Alba, Nicolae Albu.

Lista consilierilor locali aleși pentru Municipiul Sebeș este formată din Bogdan Adrian (PNL), Lorintz Liliana (PNL), Bogdan Găinar Viorel (PNL), Alisie Elena Crina (PNL), Radu Alexandru (PNL), Stoica Pentru (PNL), Popa Dumitru Emil (PNL), Lupu Ovidiu Cătălin (PNL), Șerbănescu Radu Călin (PNL), Săliștean Radu Ștefan (PNL), Albu Dorin (PNL), Marcu Alexandru Dan (PNL), Popiuc Mircea Gheorghe (PNL), Rodean Ioan (PNL), Radu Cristian (PSD), Luca Nicolae (PSD), Salău Marius (PSD), Bogdan Dorin Aurelian (PSD), Blaga Lucian (PSD).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea