Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| „Cânt și suflet românesc” – Spectacol de folclor dedicat Zilei Naționale a României, fără public în 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de interpreți îndrăgiți de folclor vor evolua și în acest an într-un concert extraordinar pus în scenă de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României. Denumit „Cânt și suflet românesc”, spectacolul va avea loc, în 1 Decembrie, la ora 15,00, fără public, urmând a fi difuzat live pe toate paginile de Facebook ale instituțiilor organizatoare.

Spectacolul va fi susținut de Ansamblul Folcloric al Județului Alba, dirijat de Alexandru Pal, alături de numeroși soliști precum Veta Biriș, Ionuț Fulea, Mariana și Adriana Anghel, Roxana Reche, Bogdan Toma, Leontina Fărcaș, Oana Bozga Pintea, Cătălin Hașa, Ina Todoran, Ancuța Matei Olar, Nicolae Plută, Ilie Medrea, Maria Filimon, Reta Rus, Nicolae Tuhuț, Dorina Narița, Floricica Moga, Marinela Baba, Flaviu Cristea, Georgiana Petrescu și Bianca Șușman.

„Spectacolul „Cânt și suflet românesc” este invitația de a cinsti Ziua Națională a României prin cântecele românești pline emoție și patriotism. Sperăm să primiți cu căldură cântecele noastre în casele dumneavoastră și, chiar dacă în acest an nu vă auzim aplauzele, sperăm să vă simțim vibrațiile inimilor. La mulți ani, România! La mulți ani, români!” a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Consiliul Județean Alba prin instituțiile subordonate, Centrul de Cultură „Augustin Bena”, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” și Teatrul de Păpuși „Prichindel”, organizează și în acest an o serie de activități culturale incluse în programul de la Alba Iulia dedicat Zilei Naționale a României.

Manifestările se desfășoară fără public, cu respectarea celor mai stricte măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2, și sunt organizate în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Instituția Prefectului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea