LIVE VIDEO: Balul bobocilor 2019, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Cajuc Alisa și Vesa Octavian, Miss și Mister Boboc 2019

Balul Bobocilor 2019 organizat de studenții de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-a desfășurat vineri, 6 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Cajuc Alisa și Vesa Octavian au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

INFORMARE COVID-19

Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an 6 perechi de boboci.

Tema din acest an a fost „Amintiri din copilărie”., iar în cele patru probe de concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea.

Bobocii au avut de trecut 4 probe: proba de prezentare, proba de dans, proba de aptitudini și proba surpriză.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Cajuc Alisa și Vesa Octavian.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Cajuc Alisa și Vesa Octavian au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2019 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

After Party-ul evenimentului va avea loc în Club Stage de la ora 22:00, unde studenții sunt așteptați să se distreze alături de participanți și organizatori.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...