Rămâi conectat

Monden-Clubbing

LIVE VIDEO: Balul Bobocilor 2019 la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Ilieș Bianca și Hulea David – Miss și Mister Boboc 2019

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a organizat, astăzi, balul bobocilor, în sala de festivităţi din incinta istituţiei de învăţământ.

Bianca Ilieș și David Hulea au demonstrat juriului că sunt cei mai descurcăreți și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc 2019.

Balul Bobocilor 2019 a fost organizat de colectivul claselor a XI-a, iar tema din acest an a fost „Orient Express” iar participanţii şi invitaţii au fost rugaţi să „urce în vagoane pentru a se îmbarca împreună într-o călătorie spre căutarea lui Miss şi Mister Boboc”.

Câștigătorii de anul acesta ai titlurilor de  Miss și Mister sunt Ilieș Bianca și Hulea David.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Adelina Munteanu și Paul Vărărean au fost desemnaţi și Miss şi Mister Boboc 2019 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

În competiţie s-au înscris 7 perechi care s-au întrecut în diferite probe: proba de prezentare, aptitudini-talent, proba de cultură generală şi proba surpriză, iar fiecare pereche a reprezentat o ţară pe care o traversează Orient Express.

Programul balului a cuprins şi momente artistice susţinute de elevii claselor a XI-a, organizatori ai evenimentului. La final, juriul a deliberat și a desemnat câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea