LIVE VIDEO: Balul Bobocilor 2019 la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Ilieș Bianca și Hulea David – Miss și Mister Boboc 2019

Paul Voicu - Primar 2020

Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a organizat, astăzi, balul bobocilor, în sala de festivităţi din incinta istituţiei de învăţământ.

Bianca Ilieș și David Hulea au demonstrat juriului că sunt cei mai descurcăreți și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc 2019.

ELIT

Balul Bobocilor 2019 a fost organizat de colectivul claselor a XI-a, iar tema din acest an a fost „Orient Express” iar participanţii şi invitaţii au fost rugaţi să „urce în vagoane pentru a se îmbarca împreună într-o călătorie spre căutarea lui Miss şi Mister Boboc”.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Câștigătorii de anul acesta ai titlurilor de  Miss și Mister sunt Ilieș Bianca și Hulea David.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Adelina Munteanu și Paul Vărărean au fost desemnaţi și Miss şi Mister Boboc 2019 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

În competiţie s-au înscris 7 perechi care s-au întrecut în diferite probe: proba de prezentare, aptitudini-talent, proba de cultură generală şi proba surpriză, iar fiecare pereche a reprezentat o ţară pe care o traversează Orient Express.

Programul balului a cuprins şi momente artistice susţinute de elevii claselor a XI-a, organizatori ai evenimentului. La final, juriul a deliberat și a desemnat câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...