Rămâi conectat

Sport

LIVE-SCOR, CS Ocna Mureș – ACS Dumbrăvița 2-3 (2-0) | „Soda dragă”, eșec halucinant, după ce a condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a pierdut cu 2-3 (2-0), primul meci din 2019 disputat în  fața propriilor suporteri, cu ACS Dumbrăvița. Echipa lui Mihai Manea a condus cu 2-0 în prima repriză, însă a scăpat victoria printre degete și rămâne codașa seriei a IV-a, din Liga a 3-a. 

O partidă halucinantă, în care amfitrionii au avut 2-0 după o oră de la start, însă au pierdut într-un mod neverosimil, antrenorul Mihai Manea fiind trimis în tribună în final, din pricina protestelor la adresa arbitrajului. În ultima fază, R. Mikloș a apărat o lovitură liberă executată de Val. Drăgan, evitând egalarea în prelungiri.

*Două galbene pentru Jinga, ce a rămas în teren!

La centru a oficiat Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea), care nu l-a eliminat pe Jinga, intrat în teren în actul secund, deși i-a arătat două avertismente, la scorul de 2-2!!! „Am vizionat după joc faza, filmarea, și așa a fost, jucătorul cu numărul 25 de la adversari a primit două cartonașe galbene în câteva minute, fără a fi eliminat! Degeaba i-am spus doamnei de la centru, nu a ținut cont de protestele noastre. Ne-a dat dreptate și observatorul, dar nu ne încălzește cu nimic că va fi suspendată. Dreptatea a fost de partea noastră, lucru recunoscut de Florin Macavei, delegatul oaspeților” , a comentat George Țălnar, secundul ocnamureșenilor.

 

*min. 85, 2-3, gol Dumbrăvița! ALBERT VOINEA închide tabela după un 11 metri, fault făcut de Goguța! 

*min. 81, 2-2, gol Dumbrăvița! ALBERT VOINEA egalează după o lovitură de cap!

*min. 60, 2-1, gol Dumbrăvița! DACIAN BÎRZĂ înscrie cu un şut în dreapta lui Angeru

* min. 30, 2-0, gol Soda Ocna Mureș! Valentin DRĂGAN face „dubla” si inscrie de la punctul cu var, după un penalty obținut de Coltor

* min. 14, 1-0, gol Soda Ocna Mureș! VALENTIN DRĂGAN deschide scorul cu un trasor de la 30 de metri, transversală și gol.

*Mihai Manea: „Nu aveam voie să pierdem un meci avut în mână!”

Nu aveam voie să pierdem acest meci pe care l-am avut în mână. Am fost învinși din pricina noastră, Din păcate greșim în continuare, nu ne-am achitat în a doua repriză de sarcini deși am discutat acest aspect la pauză. Nu e normal să nu luăm puncte, în condițiile în care înscriem minimum două goluri în fiecare joc. Sunt conștient că am greșit în momentul când am apostrofat arbitra. Ne cerem scuze față de suporteri, pentru că nu am reușit să învingem, dar mergem înainte și sunt convins că va veni și victoria”, a spus Mihai Manea.

Echipe:

CS Ocna Mureș: Angeru – T. Cristea (79, A. Gherman), Goguța, Guț, Cl. Marcu – P. Man (87, F. Morar), Bedelean – S. Șimandi (67, L. Dan), S. Culda, Coltor  – Val. Drăgan; rezerve Decean, Cimpoieșu, Kiss, Borșoi. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

ACS Dumbrăvița: R. Mikloș – Soare, Telescu, Podină, Ad. Ștefan, Birău, M. Stancu – Briciu, M. Udrea, Voinea, Bîrză; rezerve Smaranda, R. Kis, Nanu, R Rus, Boancă, Gălan, Jinga. Antrenor Sorin Bălu.

CS Ocna Mureș a înregistrat înfrângeri pe linie pe “Stadionul Dragostei”, dar râvnește să spargă gheața și să realizeze prima victorie stagională. Vizitatorii și-au anunțat intențiile de a ataca promovarea, însă au debutat în retur cu un eșec suprinzător (1-4 la Ghiroda), câștigând în prelungiri cu Național Sebiș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea