Ziarul Unirea

LIVE-SCOR, CS Ocna Mureș – ACS Dumbrăvița 2-3 (2-0) | „Soda dragă”, eșec halucinant, după ce a condus cu 2-0!!!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

CS Ocna Mureș a pierdut cu 2-3 (2-0), primul meci din 2019 disputat în  fața propriilor suporteri, cu ACS Dumbrăvița. Echipa lui Mihai Manea a condus cu 2-0 în prima repriză, însă a scăpat victoria printre degete și rămâne codașa seriei a IV-a, din Liga a 3-a. 

O partidă halucinantă, în care amfitrionii au avut 2-0 după o oră de la start, însă au pierdut într-un mod neverosimil, antrenorul Mihai Manea fiind trimis în tribună în final, din pricina protestelor la adresa arbitrajului. În ultima fază, R. Mikloș a apărat o lovitură liberă executată de Val. Drăgan, evitând egalarea în prelungiri.

ELIT

*Două galbene pentru Jinga, ce a rămas în teren!

La centru a oficiat Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea), care nu l-a eliminat pe Jinga, intrat în teren în actul secund, deși i-a arătat două avertismente, la scorul de 2-2!!! „Am vizionat după joc faza, filmarea, și așa a fost, jucătorul cu numărul 25 de la adversari a primit două cartonașe galbene în câteva minute, fără a fi eliminat! Degeaba i-am spus doamnei de la centru, nu a ținut cont de protestele noastre. Ne-a dat dreptate și observatorul, dar nu ne încălzește cu nimic că va fi suspendată. Dreptatea a fost de partea noastră, lucru recunoscut de Florin Macavei, delegatul oaspeților” , a comentat George Țălnar, secundul ocnamureșenilor.

 

*min. 85, 2-3, gol Dumbrăvița! ALBERT VOINEA închide tabela după un 11 metri, fault făcut de Goguța! 

*min. 81, 2-2, gol Dumbrăvița! ALBERT VOINEA egalează după o lovitură de cap!

*min. 60, 2-1, gol Dumbrăvița! DACIAN BÎRZĂ înscrie cu un şut în dreapta lui Angeru

* min. 30, 2-0, gol Soda Ocna Mureș! Valentin DRĂGAN face „dubla” si inscrie de la punctul cu var, după un penalty obținut de Coltor

* min. 14, 1-0, gol Soda Ocna Mureș! VALENTIN DRĂGAN deschide scorul cu un trasor de la 30 de metri, transversală și gol.

*Mihai Manea: „Nu aveam voie să pierdem un meci avut în mână!”

Nu aveam voie să pierdem acest meci pe care l-am avut în mână. Am fost învinși din pricina noastră, Din păcate greșim în continuare, nu ne-am achitat în a doua repriză de sarcini deși am discutat acest aspect la pauză. Nu e normal să nu luăm puncte, în condițiile în care înscriem minimum două goluri în fiecare joc. Sunt conștient că am greșit în momentul când am apostrofat arbitra. Ne cerem scuze față de suporteri, pentru că nu am reușit să învingem, dar mergem înainte și sunt convins că va veni și victoria”, a spus Mihai Manea.

Echipe:

CS Ocna Mureș: Angeru – T. Cristea (79, A. Gherman), Goguța, Guț, Cl. Marcu – P. Man (87, F. Morar), Bedelean – S. Șimandi (67, L. Dan), S. Culda, Coltor  – Val. Drăgan; rezerve Decean, Cimpoieșu, Kiss, Borșoi. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

ACS Dumbrăvița: R. Mikloș – Soare, Telescu, Podină, Ad. Ștefan, Birău, M. Stancu – Briciu, M. Udrea, Voinea, Bîrză; rezerve Smaranda, R. Kis, Nanu, R Rus, Boancă, Gălan, Jinga. Antrenor Sorin Bălu.

CS Ocna Mureș a înregistrat înfrângeri pe linie pe “Stadionul Dragostei”, dar râvnește să spargă gheața și să realizeze prima victorie stagională. Vizitatorii și-au anunțat intențiile de a ataca promovarea, însă au debutat în retur cu un eșec suprinzător (1-4 la Ghiroda), câștigând în prelungiri cu Național Sebiș.

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Voinţa Stremţ şi Viitorul Sântimbru, victorioase în prima etapă a fazei judeţene a Cupei României la fotbal

Voinţa Stremţ şi Viitorul Sântimbru, victorioase în prima etapă a fazei judeţene a Cupei României la fotbal Voinţa Stremţ şi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

Ala care stie 16 martie 2019 at 22:22

Pai daca n-ai adus fundasi centrali…ce sa faci dai 4 iei 5…

Comentariile sunt oprite