LIVE-SCOR, CFR Cluj II – Performanța Ighiu 3-2 (2-2) | Meci spectaculos, ighienii au revenit de la 0-2, dar au fost învinși din penalty

Paul Voicu - Primar 2020

Coborâtă pe ultima treaptă a podiumului, Performanța Ighiu a pierdut deplasarea cu CFR Cluj II, scor 2-3 (2-2), meci în care au revenit de la 0-2, dar au primit ultimul gol din penalty, la o fază litigioasă!

Ighienii au început practic meciul de la 0-2, aceștia ajungând la stadion numai cu 20 de minute înaintea startului, din pricina aglomerației de pe drum, petrecând în trafic mai bine de trei ore.

ELIT

Sub privirile lui Dan Petrescu s-a derulat o primă repriză nebună, în care Circov și Iclănzan au reușit să egaleze, însă în actul secund, un penalty dictat la semnalizarea asistentului, a înclinat balanța. Performanța nu se regăsește, având un punct în ultimele trei jocuri

În distribuția gazdelor sunt nume precum Luchin, Al. Păun și Costache

Mihail David - 2020

*Golul victoriei după o fază fază foarte litigioasă, Mihai Manea – trimis în tribună!

Antrenorul Mihai Manea a fost trimis în tribune pentru proteste, după acel penalty acordat feroviarilor și alte două faze în care ighienii au solicitat două lovituri de pedeapsă. „Acel penalty a fost acordat după o fază extrem de litigioasă, centralul lăsând în primul moment jocul să curgă, iar apoi a semnalizat asistentul henț, când de fapt mingea l-a lovit în spate pe Iclănzan. Apoi am avut noi două situații în care trebuia să primim penalty după hențuri, ultima fiind la o acțiune a lui Unguru, însă pentru proteste, același asitent ce a semnalizat golul trei, m-a trimis în tribune”, a comentat Mihai Manea.

Gazdele au deschis scorul în minutul 5, prin Petrila, iar M. Coman a majorat scorul, cu o deviere în minutul 9. În minutul 27, Circov  redus diferența, cu o lovitură liberă excelent executată. În minutul 31, Iclănzan a reușit egalarea, după o centrare de la Fetița, la un corner și o minge deviată de Potopea.

În minutul 53, feroviarii au lovit în două rânduri barele, prin Dodoi și Coman! Fază litigioasă în minutul 61, după o bara lui Coman, un penalty dictat pentru gazde, la un henț, semnalizat de asistent și transformat de Șter

CFR II: Ad. Rus – Roș, Kerki, Luchin, Pârv, Coti, Al. Păun, Șter, Petrla, Costache, M. Coman; rezerve Hindrich, Petruș, Apostolache, Hetea, Dodoi, Potra, Hilandru. Antrenor Gheorghe Barbu.

Performanța: Sporea – Olălău, Potopea, Iclănzan, Ad. Mărginean (57, Cl. Marcu) – Circov, An. Cîmpean – Seiwerth, Fetița (88, Petruse), Tineiu – Cl. Oara (63, Unguru); rezerve Zăvoi, Szigmond, Cordoș. Antrenori Mihai Manea, Raul Oargă și Petru Clep.

Mai mult dificultatea confruntării cu echipa a doua a prim-divizionarei conduse de Dan Petrescu este sporită de forma excelentă a amfitrionilor, care după ce au produs singurul eșec din 2018 pentru “U” Cluj, deja promovată în eșalonul secund, a răpus alte două reprezentante ale Albei, Metalurgistul Cugir (3-1) și Industria Galda (4-1, runda trecută).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...