LIVE-SCOR, CFR Cluj II – Performanța Ighiu 3-2 (2-2) | Meci spectaculos, ighienii au revenit de la 0-2, dar au fost învinși din penalty

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Coborâtă pe ultima treaptă a podiumului, Performanța Ighiu a pierdut deplasarea cu CFR Cluj II, scor 2-3 (2-2), meci în care au revenit de la 0-2, dar au primit ultimul gol din penalty, la o fază litigioasă!

Ighienii au început practic meciul de la 0-2, aceștia ajungând la stadion numai cu 20 de minute înaintea startului, din pricina aglomerației de pe drum, petrecând în trafic mai bine de trei ore.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Sub privirile lui Dan Petrescu s-a derulat o primă repriză nebună, în care Circov și Iclănzan au reușit să egaleze, însă în actul secund, un penalty dictat la semnalizarea asistentului, a înclinat balanța. Performanța nu se regăsește, având un punct în ultimele trei jocuri

În distribuția gazdelor sunt nume precum Luchin, Al. Păun și Costache

*Golul victoriei după o fază fază foarte litigioasă, Mihai Manea – trimis în tribună!

Antrenorul Mihai Manea a fost trimis în tribune pentru proteste, după acel penalty acordat feroviarilor și alte două faze în care ighienii au solicitat două lovituri de pedeapsă. „Acel penalty a fost acordat după o fază extrem de litigioasă, centralul lăsând în primul moment jocul să curgă, iar apoi a semnalizat asistentul henț, când de fapt mingea l-a lovit în spate pe Iclănzan. Apoi am avut noi două situații în care trebuia să primim penalty după hențuri, ultima fiind la o acțiune a lui Unguru, însă pentru proteste, același asitent ce a semnalizat golul trei, m-a trimis în tribune”, a comentat Mihai Manea.

Gazdele au deschis scorul în minutul 5, prin Petrila, iar M. Coman a majorat scorul, cu o deviere în minutul 9. În minutul 27, Circov  redus diferența, cu o lovitură liberă excelent executată. În minutul 31, Iclănzan a reușit egalarea, după o centrare de la Fetița, la un corner și o minge deviată de Potopea.

În minutul 53, feroviarii au lovit în două rânduri barele, prin Dodoi și Coman! Fază litigioasă în minutul 61, după o bara lui Coman, un penalty dictat pentru gazde, la un henț, semnalizat de asistent și transformat de Șter

CFR II: Ad. Rus – Roș, Kerki, Luchin, Pârv, Coti, Al. Păun, Șter, Petrla, Costache, M. Coman; rezerve Hindrich, Petruș, Apostolache, Hetea, Dodoi, Potra, Hilandru. Antrenor Gheorghe Barbu.

Performanța: Sporea – Olălău, Potopea, Iclănzan, Ad. Mărginean (57, Cl. Marcu) – Circov, An. Cîmpean – Seiwerth, Fetița (88, Petruse), Tineiu – Cl. Oara (63, Unguru); rezerve Zăvoi, Szigmond, Cordoș. Antrenori Mihai Manea, Raul Oargă și Petru Clep.

Mai mult dificultatea confruntării cu echipa a doua a prim-divizionarei conduse de Dan Petrescu este sporită de forma excelentă a amfitrionilor, care după ce au produs singurul eșec din 2018 pentru “U” Cluj, deja promovată în eșalonul secund, a răpus alte două reprezentante ale Albei, Metalurgistul Cugir (3-1) și Industria Galda (4-1, runda trecută).

Dan HENEGAR