Rămâi conectat

Ştirea zilei

LISTE: Angajați ”de milioane” la CJ Alba. Salariul de bază al președintelui – 13.050 de lei; cel mai mic salariu este de 2.103 lei, pentru îngrijitor cu gradația 2

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lista salariilor de la Consiliul Județean Alba

Consiliul Județean Alba a publicat listele cu salariile angajaților din toate serviciile și unitățile subordonate, aflate în plată la 30 septembrie.

Conform celor publicate pe site-ul instituției, cele mai mari venituri sunt ale președintelui (care are un salariu de bază de 13.050 lei plus o indemnizație lunară de 3.263 de lei pentru implementare de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile), urmat de cei doi vicepreședinți (care încasează 11.600 de lei salariul de bază, plus 2.900 de lei indemnizație lunară)

Citește și: salariile de la primăria Alba Iulia

De salarii mari (peste 10.000 de lei) se bucură și directorii executivi și directorii executivi adjuncți ai unor departamente, unii dintre aceștia încasând în plus și indemnizații lunare pentru că exercită activități de control financiar preventiv sau dețin titluri de doctori). De asemenea, șefii de servicii încasează salarii de 7.950 de lei.

Cel mai mic salariu din instituție este cel al unui îngrijitor cu gradația 2 – 2.103 lei.

Menționăm că majorările salariale care au intrat în vigoare începând cu data de 30 septembrie 2017 au fost operate ca urmare a măsurilor luate de Guvern care s-a străduit să respecte promisiunile electorale făcute de actualul partid aflat la putere.

Astfel, administrația județeană a respectat prevederile Legii-cadru nr. 153/28 iunie 2017.

LISTELE cu toate salariile din CJ Alba în galeria foto de mai jos:

[nggallery id=4655]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea