Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Limitless, programul de remodelare corporală care te provoacă să îți depășești temerile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cel mai adesea, suntem obișnuiți să abordăm transformările profunde începând de la interior către exterior. Orice confruntare cu noi înșine și cu obstacolele care ne împiedică să ne atingem potențialul devine o dezbatere interioară care are șansa de a se bloca înainte chiar de a începe. O metodă mai puțin cunoscută, însă chiar mai eficientă, este aceea de a parcurge drumul către tine însuți/însăți de la exterior către interior. Iar Limitless propune tocmai o astfel de transformare. Așa cum sugerează și numele, Limitless este un program de remodelare corporală care te provoacă să îți depășești temerile.

Ideea a pornit în 2011 de la constatarea îngrijorătoare că mai puțin de 20% din abonații unei săli de sport reușesc să obțină rezultate vizibile în urma unui an de antrenamente. În mod concret, din 10 abonați doar unul, maximum doi ajung să își atingă obiectivele. Motivele din spatele acestei cifre descurajante sunt diverse și contextuale, însă pot fi reduse la unul singur: teama de a ne testa propriile limite și de a le depăși. În fața unei asemenea evidențe, Limitless a fost dezvoltat pentru cei care vor să sfideze statisticile și să obțină o transformare reală, de durată. Cu o rată de succes de 93% și o comunitate care include deja abonați din 10 orașe, inclusiv Alba-Iulia, Limitless a avut șansa de contribui la rescrierea emoționantă unor povești personale, aducând oamenii mai aproape de ei înșiși.

Participanții în cadrul unei ediții au parte de antrenamente de grup și planuri nutriționale personalizate, care maximizează eforturile depuse de fiecare abonat. Evaluările și măsurătorile inițiale efectuate de antrenori sunt linia de start în spatele căreia te pregătești să pornești în cursa cu tine însuți. Deși motivația, determinarea și resursele nu pot fi găsite decât în propria persoană, antrenorii și nutriționiștii Limitless ghidează fiecare pas al participanților pentru a se asigura că obiectivele sunt atinse. Mai mult, la finalul fiecărei ediții, aceleași evaluări și măsurători inițiale sunt repetate pentru a cuantifica progresul înregistrat. De asemenea, fiecare participant beneficiază de ateliere de nutriție și workshop-uri de alimentație inteligentă, dar și de o serie de tutoriale de antrenament care pot fi utilizate chiar acasă.

Dincolo de kilogramele pierdute, de centimetrii în minus și de forma fizică îmbunătățită, motto-ul Limitless nu se referă la numere, ci la faptul că participanții din cadrul acestui program reușesc să obțină ceva mult mai important: puterea de a ajunge să se iubească din nou pe ei înșiși. Abordarea acestui program de remodelare corporală pornește de la constatarea că e imposibil să separi exteriorul și imaginea pe care o regăsești dimineața în oglindă de acea stare interioară de bine la care aspiră fiecare persoană. Cu fiecare kilogram în plus, nu dispare doar forma fizică, ci și încrederea în propriile forțe și capacitatea de autoapreciere la adevărata valoare, o valoare pe care ceilalți poate nu o mai văd.

Ceea ce Limitless reușește să facă este să pună persoanele într-o relație directă cu ele însele, arătându-le că se poate. Mentalitățile se pot schimba de la exterior la interior. La fel și poveștile personale. Nu e imposibil să-ți redefinești limitele și să ridici ștacheta. Prin programul de remodelare corporală, Limitless pune în practică și transmite participanților un principiu valabil în general, nu doar în fitness: că se poate, că redefinirea propriei persoane în afara limitelor nu este un mit, ci o realitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea