Rămâi conectat

Curier Județean

Liga a IV-a, derby nebun sub Drăgana, FC Cugir – CSO Cugir 2-4! *Primul eşec din 2013 pentru echipa lui Lae Muntean

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Al doilea derby cugirean, duelul concitadinelor FC Cugir şi CSO Cugir, reluat la interval de 4 zile, a fost un meci spectacol, cu răsturnări de scor şi o revansă luată de liderul Ligii a IV-a, victorie cu 4-2 (2-2). După ce miercuri a fost eliminată din cupă de FC Cugir, pierzând întâia oară după un an şi jumătate, CSO a „întors serviciul” şi a administrat primul eşec din 2013 pentru echipa lui Ioan Marcu, ce avea 8 victorii consecutive în Liga a IV-a, sărbătorind în acelaşi timp câştigarea campionatului în mod matematic, cu 6 etape înainte de final! „Azi am trăit două momente superbe: am câştigat campionatul pe terenul concitadinilor, iar jucători noştri au fost aplaudaţi de un întreg stadion, la schimbări, spre deosebire de înlocuirile adversarului. A fost un meci dominat în totalitate, am demonstrat că merităm să fim pe prima treaptă a podiumului şi s-a văzut plusul evident de valoare. Trebuie să rămânem concentraţi, să câştigăm şi jocul de baraj, altfel, tot ce am acumulat pâna acum este praf în vânt”, a declarat Bogdan Petric (membru în Consiliul Director al CSO Cugir).

*”Am avut penalty clar la 2-2″, a replicat Nicolae Muntean

Am făcut o repriză a doua slabă pe fondul unor greşeli impardonabile din defensivă şi a unor schimbări neinspirate. Diferenţa faţă de cupă a fost mare, în primul rând din cauza neatenţiilor noastre, dar eu zic să am avut penalty clar la 2-2. Se vede o tentă clară a arbitrajului spre campioană, întrucât D. Grozav trebuia eliminat pentru că l-a lovit cu capul pe Cristea. Sunt dezamăgit de unii jucători. Nu-s supărat că au sărbătorit pe terenul nostru câştigarea titlului şi le urez celor de la CSO baftă la baraj”, a replicat Nicolae Muntean (CSO Cugir). Prin “dublele” lui Cârstean şi Şuteu, CSO Cugir s-a revanşat pentru primul eşec din istorie, în faţa FC-ului, echipă cu care împarte oraşul fotbalistic.

Confruntarea ambiţiilor, contând pentru runda a 24-a, a adus în tribune peste 800 de spectatori (cu foarte multe reprezentante ale sexului slab) ce s-au bucurat de o vreme excelentă, dar şi de un meci nebun. A condus CSO, prin reuşita lui Cârstean (13), însă în numai 10 minute, amfitrionii au trecut în avantaj, graţie golurilor semnate de Şumuţiu (23) şi Rancea (34). Nebunia a continuat, cu egalitate la finele primului act, unul încântător, pentru că acelaşi Cârstean (41) a restabilit egalitatea. La reluare, Şuteu aduce din nou conducerea în tabăra vizitatorilor, prin punctul din minutul 50, zarurile fiind aruncate de acelaşi jucător, ce a punctat din nou în minutul 70 (Ioan MĂRGINEAN – Cugir)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea