Liga a 4-a, suspansul continuă! CS Ocna Mureș egalată în ultimul minut la Șpring! „Careu” al golgheterului Vali Drăga, dar titlul se decide în ultima rundă!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Partidă nebună la Șpring, în penultima rundă a Ligii a IV-a, unde Euro a egalat în ultimul minut pe CS Ocna Mureș, scor 4-4 (1-2) și trupa lui Ionuț Pereat și Ovidiu Maier trebuie să aștepte până în ultima rundă pentru a reuși promovarea!

ELIT

Practic Soda, pentru a doua rundă la rând ratează oportunitatea de a celebra și matematic câștigarea campionatului și totul se reportează pe ultima etapă. La Șpring ocnamureșenii au condus în permanență, chiar cu 3-1, iar golgheterul Vali Drăgan și-a trecut în cont un „careu”, ajungând la 46 de goluri din cele 76 ale primei clasate!

Cum Sportul Petrești a învins lejer acasă, 4-1 (3-0), pe Transalpina Șugag, în derby-ul formațiilor de pe Valea Frumoasei. ecartul dintre primele două echipe s-a redus la numai două puncte. Soda are în continuare prima șansă și mai are nevoie de un singur punct, întrucât este avantajată de rezultatele directe cu contracandidata, întâlnind pe teren propriu Energia Săsciori, în vreme ce Sportul Petrești evoluează la Abrud. Reamintim că acum două etape, în „Arini”, Soda a învins și s-a distanțat la 7 puncte, dar apoi a pierdut cu CIL Blaj, acum a remizat la Șpring și mai sunt numai două puncte.

Euro Șpring – CS Ocna Mureș 4-4 (1-2)

Marcatori: R. Mihălțan (27, 65, penalty), A. Miclea (79), Sărătean (90), respectiv Val. Drăgan (4, 41, 62, 87, penalty)

Viitorul Spicul Daia Română – Voința Stremț 2-1 (0-1): R. Cibu (72), Gh. Scheau (88, penalty), respectiv Juncan (45)

Sportul Petrești – Transalpina Șugag 4-1 (3-0): Ludwig (25), Coltor (34, 43), T. Mărginean (77), respectiv Al. Lăcătuș (81). În minutul 51, Gh. Rîșniță (Transalpina) a fost eliminat.

 

Dan HENEGAR