Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: Performanța Ighiu și CIL Blaj, victorii nete în fața fanilor!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu și CIL Blaj au reușit victorii nete în fața propriilor suporteri în etapa a 12-a a Ligii a 4-a.

Performanța Ighiu – Olimpia Aiud 3-0 (3-0)

Marcatori: D. Dup (14), S. Turuș (20), H. Marian (43).

La Ighiu, oaspeții au aliniat o formulă cu 9 juniori, în condițiile în care au absentat, din diverse motive Bălan, Ilea, Ad. Drăgoi, B. Moldovan – suspedați, I. Sas, Ghirca, D. Vlad, Bodogae, Nicoară, Bucșa și Fodor. Olimpicii au plătit tribut acestor lipsuri importante din efectiv, iar noul cuplu de antrenori a debutat cu stângul, soarta punctelor fiind tranșată în prima repriză când amfitrionii au punctat de trei ori provocând Olimpiei al treilea insucces consecutiv.

CIL Blaj – Viitorul Vama Seacă 5-2 (2-1)

După finalul jocului, R. Andone (Viitorul Vama Seacă) a fost eliminat pentru că l-a stropit cu apă pe asistent, ulterior primind cartonaș roșu și Augustin Damian – oficialul gazdelor, pentru că a intervenit în evenimentul iscat.

Victorie concludentă a echipei din “Mica Romă”, gazdele impunându-se fără probleme împotriva unui adversar aflat în criză, cu a 5-a înfrângere consecutivă. Grație celor trei puncte blăjenii au urcat până pe poziția a 8-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea