Liga a 4-a: Olimpia Aiud a stopat liderul, CS Ocna Mureș – la primele puncte pierdute

Olimpia Aiud a stopat liderul, CS Ocna Mureș, care a pierdut pe “Aiudelul” primele puncte stagionale, după 7 victorii consecutive.

A fost un 2-2 conturat spre final, după ce oaspeții au revenit de la 0-2, acordându-se două cartonașe roșii, în tribune fiind trimis și antrenorul gazdelor Rareș Gânscă, pentru proteste la faza penalty-ului egalizator

ELIT

“Soda dragă” a fost la un pas de a cunoaște întăia oară în acest sezon gustul eșecului, tocmai împotriva Olimpiei unde au activat campionatul trecut antrenorii Gabriel Cotoară și Tudor Stan, alături de mai mulți echipieri ai primei clasate. Un meci spectaculos, peste nivelul eșalonului, cu numeroase oportunități, în care, la un moment dat amfitrionii au condus cu 2-0. Fără trei piese importante, I. Cociș, Al. Hada și Cl. Marcu, vizitatorii au revenit spectaculos, reușind egalarea într-un final încins, în care s-au acordat trei cartonașe roșii (Ilea, Vl. Ignat, respectiv antrenorul Rareș Gânscă). Două bare în contul oaspeților: T. Cristea (4), P. Man (64), iar în contul gazdelor cele mai mari ocazii au fost R. Mihălțan (4) și Nicoară (14).

Marcatori: Bodogae (42), R. Mihălțan (47), respectiv Chișu (61), T. Cristea (85, penalty) *Au fost acordate două cartonașe roșii: Ilea (Olimpia) și Vl. Ignat (CS Ocna Mureș) în minutul 72, iar antrenorul Rareș Gânscă a fost eliminat în minutul 85, pentru proteste, la faza penalty-ului egalizator.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...