Ziarul Unirea
 

Liga a 3-a, etapă intermediară, CFR Cluj II – Metalurgistul Cugir 3-1 (1-1) | A doua înfrângere pentru echipa de sub Drăgana, împotriva unui oponent întărit cu Mailat, Păun și Costache

Metalurgistul Cugir a pierdut cu CFR Cluj II, scor 1-3 (1-1), a doua înfrângere la rând pentru gruparea de sub Drăgana, “feroviarii mici” bazându-se pe o formulă extrem de puternică cu jucători de la prima echipă, nume precum Mailat, Costache, Păun (obișnuite cu Liga 1), alături de Gilvan, Dodoi sau M. Coman (din lotul lui Dan Petrescu).

Mailat (18) a deschis scorul, a egalat Șaucă (38) – după o bară a lui Făgărășanu, iar M. Coman (60) a readus avantajul în tabăra gazdelor, pentru ca în minutul 85, Șter să transforme un penalty (faultat Dodoi).

 În minutul 18, Mailat (jucător de la prima echipă a deschis scorul, după o combinație cu Costache), iar în minutul 38 a egalat Șaucă, la o fază în care Făgărășanu a trimis în bară. Până la pauză, același Făgărășanu a ratat o ocazie excelentă, șutând milimetric.La reluare marile ocazii au fost ratate de Negrescu (52) și Codrea (53), însă peste 7 minute, M. Coman a marcat pentru CFR Cluj II, nu înainte ca oaspeții să revendice un penalty pentru un henț în careul advers.

*Călin Moldovan: “Dan Petrescu s-a referit la arbitrajul de la prima echipă!”

“Centralul a înțeles greșit mesajul lui Dan Petrescu, antrenor care s-a referit la arbitrajul de la prima echipă a CFR-ului, nu la formația secundă. Și spun aceasta întrucât toate deciziile la limită au fost împotriva noastră: ni s-a refuzat un penalty la 1-1, iar lovitura de pedeapsă a adversarilor a fost acordată destul de ușor. Am prestat un joc bun, cu ocazii mari ratate de noi când era egal, împotriva unui adversar întărit serios, cu jucători ce au costat sume importante“, a spus antrenorul Călin Moldovan.

Amfitrionii aliniază o formulă de echipă extrem de puternică, cu jucători de la prima echipă precum Păun, Mailat sau Costache, alături de brazilianul Gilvan, Dodoi sau M. Coman, valoarea acestora spunându-și cuvântul înpotriva unui adversar ce a pierdut în deplasare după șase luni (30 septembrie 2017, în etapa a 6-a, 1-2 pe “Cetate”, cu Performanța Ighiu (acum 206 zile)! Este o perioadă încărcată, cu 3 întâlniri în 8 zile, vineri, 27 aprilie, pe “Arena Cugir” poposind Unirea Dej.

CFR Cluj II: Ad. Rus – Nilandru, Kereki, Gilvan, Ispas, Coti. Păun. Dodoi. Mailat, Costache, M. Coman; rezerve Hindrich, Roș, Băican, Pîrv, Petruș, Dumitrașcu, Șter. Antrenor Gheorghe Barbu.

Metalurgistul:  Crivăț – Tăban, Negrescu, Vărărean, M. Neagu – Șaucă, Măd. Popa, Sorian, Șuteu  – Codrea (61, Cioban), Făgărășanu; rezerve N. Bănică, Firan, Itu, Scurtu. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...