Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4: Voința Stremț – scorul sezonului, 9-0 cu Daia! Radu Damian (CIL Blaj) – penalty apărat pentru podium; surpriză la Șugag

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Etapa a 11-a din Liga 4:

*Voința Stremț – Spicul Daia Română 9-0 (5-0):O partidă fără istoric, în care s-a înregistrat scorul campionatului (cu Trifa – triplă și Salcău și Dreghiciu – duble). Stremțenii au câștigat al 2-lea joc la rând fără a primi gol și au a doua ofensivă a eșalonului, în vreme ce oponenții au cea mai modestă defensivă.

*GT Sport Alba Iulia – Inter Unirea 4-4 (4-2). O partidă nebună pe terenul secund al Stadionului “Cetate”, în care gazdele au condus cu 2-0, 3-1 și 4-2 în prima repriză (triplă Raica). Interișiti veneau după două înfrângeri la rând (duble pentru experimentații Val. Drăgan și S. Szekely), iar tânăra formație albaiuliană este la al 4-lea meci intern fără succes.

*Viitorul Vama Seacă – Kinder Teiuș 5-2 (4-0): În disputa cu vecina din ierarhie, trupa din comuna Hopârta s-a impus lejer, după o primă repriză în care a marcat în 4 rânduri, realizând al 4-lea succes la rând pe teren propriu

*CIL Blaj – Performanța Ighiu 2-1 (0-1): O confruntare încinsă al cărei moment cheie a fost apărarea de către Radu Damian, portarul gazdelor, a unui penalty executat de golgheterul R. David în minutul 30 (se putea face 0-2). Blăjenii au 5 victorii din 5 acasă și au urcat pe podium.

*Energia Săsciori – Cuprirom Abrud 3-0 (1-0): Mian (17), Sava (70), Nazarie (81). În duelul ultimelor clasate, gazdele au câștigat primul meci acasă în acest sezon. “Lanterna roșie” rămâne fără victorie din runda inaugurală și doar cu 3 remize în ultimele 10 dispute.

*Hidromecanica Șugag – Viitorul Sântimbru 1-1 (0-0): Surpriză pe Valea Sebeșului, unde trupa din Galtiu s-a jucat cu ocaziile în prima repriză și s-a trezit condusă în actul secund, cînd a căzut după primirea golului (gazdele au avut două ocazii mari de a majora avantajul) salvând remiza doar în final dintr-o lovitură de colț executată de Al. Stan.

*CS Zlatna – Industria Galda de Jos 1-2 (1-1): La două zile distanță de întâlnirea din Cupa României dintre CS Ocna Mureș și Universitatea Craiova, încheiată cu o remiză, rezultat admirabil pentru divizionara terță, pe “Minaur”, în nocturnă s-a disputat derby-ul rundei. Liderul s-a impus la limită, a 7-a victorie la rând pentru elevii lui Doru Oancea, și grație acestui succes Industria este deja campioana turului, cu două runde înaintea încheierii primei părți a campionatului. Gazdele, echipa revelație a toamnei, au un punct în ultimele 3 jocuri. De altfel, în 2022, găldenii au pierdut un singur meci (25 septembrie, etapa a 4-a, 0-1, la Unirea), dintr-un total de 25 de jocuri (14 în returul trecut).

Foto: CIL Blaj și Voința Stremț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea