Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4: Energia Săsciori face legea: a 8-a victorie consecutivă, 7-1 la Lopadea Nouă, golgheterul Greapcă – triplă | Limbenii Limba, succes în fața fanilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liga 4, etapa a 22-a: Energia Săsciori – a 8-a victorie consecutivă în 2024, 7-1 la Lopadea Nouă împotriva „lanternei roșii”, golgheterul Greapă – triplă.

*Viitorul Vama Seacă – CS Zlatna 1-2 (1-1).

Prima victorie din retur pentru aurari, sub comanda lui Sorin Mărginean. Golul victoriei a fost înscris de Ionuț Bradu (la 14 ani și jumătate, jucător din 2009), intrat după pauză, fratele mai mic al lui Antonio Bradu (Corvinul Hunedoara). CS Zlatna a predat „lanterna roșie”, iar formația din comuna Hopârta nu se regăsește (două puncte în 10 întâlniri).

*Fortuna Lunca Mureșului – CSM 2 Unirea Alba Iulia 2-1 (0-1)

După cel mai drastic eșec stagional (0-7 la Blaj), victoria este dedicată antrenorului Remus Țălnar, în semn de respect pentru munca depusă atât la seniori, cât și la Under 19. La vizitatori a evoluat după pauză, Rareș Stanciu (primul joc în Liga 4), fratele lui Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative.

*Performanța Ighiu – Inter Unirea 2-0 (0-0)

s-a jucat pe „Cetate” 2. Gazdele au rămas în inferioritate numerică, eliminat fiind Plăcintă (66). Puncte prețioase pentru ighieni, în fața unui oponent ce avea 3 victorii la rând.

*Voința Stremț – CS Ocna Mureș 4-4 (1-2)

. O confruntare spectaculoasă și o revenire senzațională a gazdelor care au egalat în prelungiri, revenind de la 1-4 (minutul 72), în ultima jumătate de oră. Au semnat duble Puia, respectiv Coltor. Voința continuă criza, două puncte în ultimele 6 dispute.

*Spicul Daia Română – CIL Blaj 1-2 (0-0).

Liderul, o nouă victorie, conturată în ultimele 10 minute, prin golurile a două rezerve, după un meci echilibrat.

*Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag 4-2 (1-1).

La Galtiu, vizitatorii au revenit în două rânduri, reușind să egaleze, dar gazdele au învins (dublă Brânză) și au același număr de puncte ca CS Ocna Mureș, locul secund în ierarhie. Două cartonașe roșii: I. Budin (delegat, 71) și Cutean (89), pentru oaspeții.

*FC Lopadea Nouă – Energia Săsciori 1-7 (0-2).

Revelația primăverii este pe locul 4, după o demonstrație de forță, cu cel mai clar succes stagional și a 8-a victorie la rând (una în Cupa României). FC Lopadea Nouă, cu eșecuri pe linie în retur, a preluat „lanterna roșie”. Greapcă (Energia) a reușit o triplă în actul secund

*Limbenii Limba – Adu Academy Șona 2-0 (1-0).

Primul succes în fața fanilor în această primăvară pentru Limbenii Limba, formație care a urcat pe poziția a 13-a din ierarhie.

Foto: Voința Stremț și Inter Unirea (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea