Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4: CIL Blaj, parcurs de pus în ramă, a 8-a victorie consecutivă și lider cu maximum de puncte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În întâlnirea ce a deschis etapa a 8-a a Ligii 4, CIL Blaj – CSM Unirea 2 Alba Iulia 4-2 (2-1). Parcurs remarcabil pentru echipa din “Mica Romă”, cu maximum de puncte după a 8-a rundă și un moral excelent înaintea duelului de foc de la Ocna Mureș.

Într-o partidă în care albaiulienii au deschis scorul și au egalat după pauză, CIL a câștigat în final derby-ul etapei prin dubla juniorului Ed. Cristea (17 ani).

*Performanța Ighiu – Energia Săsciori 1-0 (0-0). Ighienii nu au pierdut, de la instalarea lui Ciprian Selagea, adunând 7 puncte în 3 etape fără a primi gol. Energia a fost învinsă, după două succese consecutive.

*Voința Stremț – Hidro Mecanica Șugag 3-1 (2-1). Victorie a gazdelor în duelul orgoliilor, între fosta și actuala echipă a lui Ioan Budin. Hidromecanica a pierdut al doilea meci la rând, iar stremțenii au urcat pe podium, în actul secund A. Breaz reușind un eurogol.

Duminică, Fortuna Lunca Mureșului – CS Ocna Mureș (ora 11.00), Viitorul Vama Seacă – Inter Unirea, Viitorul Sântimbru – CS Zlatna, Spicul Daia Română – Limbenii Limba și FC Lopadea Nouă – Adu Academy Șona(toate ora 16.00)

 

Jocul CS Zlatna – Viitorul Vama Seacă, pe teren 2-1, din runda anterioară, a fost omologat, la “masa verde”, scor 0-3, întrucât gazdele au efectuat 6 înlocuiri, ultima în minutul 90+4.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea