Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 3, etapa a doua: Metalurgistul Cugir, CSM Unirea Alba Iulia și Industria Galda – jocuri interne, deplasare pentru CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În runda secundă a Seriei a 9-a din Liga 3, doar CSU Alba Iulia, dintre conjudețene, evoluează pe terenuri străine, celelalte 3 combatante având partide în fața fanilor. Două dintre jocuri sunt prevăzute vineri, iar alte două partide sâmbătă, de la ora 17.00. Program:

*Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș (vineri, la ora 17.00).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Al doilea meci consecutiv acasă pentru “roș-albaștri” în compania formației nou-promovate care runda anterioară a remizat alb cu CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir este singura combatantă din Alba care a învins în primul meci (1-0 cu Avântul Reghin, reușită Vitinha). Și de această dată antrenorul Lucian Itu nu poate conta pe M. Domșa (indisponibilitate de durată) și Da Silva (brazilianul așteaptă documentele aferente), dar se speră în revenirea lui Cîrloanță (probleme la inghinali, absent în partida anterioară).

*Unirea Ungheni – CS Universitar din Alba Iulia (vineri, ora 17.00).

Studenții, dezamăgiți după nulul de la Galtiu din derby “de Alba”, încearcă să ia puncte în descinderea în fieful unei pretendente la promovare care a început sezonul cu un succes dramatic la Tg. Mureș (2-1, a marcat golul victoriei în minutul 90+7 prin angolezul Amancio Fortes). Bruno Vienescu va conta și pe C. Anghel (revenit după suspendare), dar rămâne în continuare pe lista absenților Al. Giurgiu (probleme musculare).

*Industria Galda de Jos – Viitorul Cluj (sâmbătă, 2 septembrie, ora 17.00).

După aproape 3 ani, găldenii evoluează iarăși pe propriul teren pe a treia scenă fotbalistică. Gruparea condusă de Doru Oancea a luat un punct în duelul cu CSU Alba Iulia, rezultat considerat o surpriză, și are în față tânăra combatantă condusă de Marius “Papi” Popescu, antrenorul originar din Totoi. În primul joc Viitorul a ținut în șah pe Gloria Bistrița, pregătită de ex-uniristul Adrian Falub. O dispută între formații care în acest sezon, într-o serie extrem de dificilă, își propun salvarea de la retrogradare

*CSM Unirea Alba Iulia – ACS Tg. Mureș (sâmbătă, 2 septembrie, ora 17.00).

“Alb-negrii” vizează toate cele trei puncte, dar nu au parte de o întâlnire facilă pe “Cetate”, la prima reprezentație internă stagională (adversarii au pretenții de play-off). Uniriștii nu au convins în deplasarea de la Mediaș și încearcă să-și regleze angrenajul din mers. Stelian Gherman îi are incerți pe T. Suciu și Val. Stanciu, G. Mureșan a plecat să dea probe de joc, dar în același timp contează pe nou-venitul Denis Ciaun (fundaș stânga n. în 2003, de la Poli Iași).

Clubul albaiulian suporterii că a pus în vânzare abonamentele pentru intrarea la meciurile de pe teren propriu programate în Seria a 9-a, Liga 3, ediția 2023-2024, prețul fiind de 120 de lei la ambele tribune (I și II). Abonamentele se pot achiziționa de la casieria Bazinului Olimpic din Alba Iulia în fiecare zi lucrătoare, între orele 7.00-19.00. Sâmbătă, cu ocazia primului meci pe teren propriu din acest sezon, abonamentele vor fi puse la dispoziția doritorilor și la casele de bilete ale Stadionului “Cetate”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea