Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu: Mai multe case noi înseamnă încredere în economie

Investițiile în construcții noi cresc și accelerează! Cel mai mare avans îl au cladirile rezidențiale noi. Sunt informații oficiale comunicate de INS. Mai multe case noi înseamnă mai mulți bani în buzunarele românilor și o încredere mare în evoluțiile viitoare ale economiei naționale.

Creșterea economică record obținută anul trecut se reflectă și sporul investițiilor în construcții. Faptul că cel mai mare avans îl înregistrează casele noi denotă fără echivoc atât faptul că românii au avut mai mulți bani cât mai ales încrederea sporită a acestora că le va fi mai bine, că au/vor avea resurse să înceapă/finalizeze o casă.

ELIT

În luna ianuarie 2018 volumul lucrărilor în construcții au crescut cu  7,1% față de luna decembrie. Raportat la aceeași lună din 2017 – ianuarie, creșterea este de 7,8%. Relevant este faptul că cel mai consistent ritm de creștere l-au avut construcțiile rezidențiale noi.

Asumarea unui angajament de investiție în case noi, începând cu prima parte a anului 2017, este consecința firească a așteptărilor și încrederii sporite privind creșterea veniturilor, fapt care s-a și îndeplinit, prin măsurile succesive luate de guvernarea PSD-ALDE.

Reamintesc că, până la 1 ianuarie 2019, tinerii vor fi susținuți și vor putea ca, până la împlinirea vârstei de 26 de ani, să apeleze la credite fără dobândă, garantate în proporție de 80% de către stat, de maxim 40.000 lei, pentru plata cursurilor, chiriei sau a unei părți din construcția unei locuințe.

Ioan Dîrzu

Deputat

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Tot mai mult=psd! 22 martie 2018 at 13:12

Mai multi asistati sociali, mai multa saracie, mai multe miliarde de euro neabsorbite de la UE, mai multe impozite, mai mari preturi, mai multi romani care-si parasesc tara, mai multe lipsuri in spitale, mai multi analfabeti care termina scoala, mai multi puscariasi eliberati inainte de vremei etc, etc. Si pt ca toate acestea trebuiau sa poarte un nume li s-a spus simplu, PSD!

Kunta Kinte 22 martie 2018 at 13:35

…și impozitare la valoarea de piață la un procent care variază în funcție de necesarul de cheltuieli pentru salariile „spătarilor” din birourile primăriei…EU când îmi construiesc sau cumpăr o casă plătesc taxe, impozite ,tva, etc ca să o folosesc plătesc taxe și impozite pentru utilități (gaze,curent, salubritate, dotare cu mobilier , aparate uz casnic etc) .. la ce vă mai trebe și vouă un impozit pentru care nu faceți nimic și nu are o destinație precisă, doar de dragul de a taxa propietatea și a trăi ca niște paraziți din munca truditorilor care nu înțeleg nimic și nu beneficiază de truda lor asemenea sclavilor pe plantații…

liberalu` pe stil....nou 22 martie 2018 at 16:06

Baih….Kunta, cunosti tu cat este impozitul pe proprietate, ori pe avere….in lumea libera ? In Germanic, ori in Franta par egemplu ?

@liberalu'pe stil..nou 22 martie 2018 at 17:26

Baih, da’ tu cunosti cat e o pensie sau salariul minim in „Germanic” ori in Franta „par egemplu”?

miike 22 martie 2018 at 20:31

Sunt sigur ca cei mai multi care construesc sunt cei plecati la munca in strainatate — investind banii in propietati , sau cei ce dribleaza legile tarii– Cei truditori corecti din RO. nu au cum sa construiasca la ce salarii de mizerie au .. Asa ca ciocul mic stimabile — lasa-te de gargara stupida. Dupa ce ati distrus o tara acum va laudati cu??? crestere economioca?? da dar asta o fac strainii veniti aici sa faca bussines– platind salarii mizerabile iar voi din conducere va zgaiti la luna va doare in dos de Romani si Romania

dolfi 22 martie 2018 at 21:59

Multe case… nelocuite ca fraierii pleaca dincolo pentru salarii decente…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...