// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu: Klaus Iohannis a recunoscut abuzurile din justiție odată cu revocarea lui Kovesi

Klaus Iohannis a recunoscut abuzurile doamnei Laura Codruța Kovesi și ale unor procurori DNA, odată ce a acceptat decizia CCR nr. 358/2018 și a revocat-o pe doamna Koveși din funcția de procuror-șef. Domnul Iohannis recunoaște astfel și raportul de evaluare al activității DNA întocmit de ministrul Justiției, precum și multiplele sesizări privind abaterile disciplinare instrumentate de către Inspecția Judiciară.

Revocarea doamnei Koveși a fost un gest normal de respectare a caracterului general și obligatoriu al oricărei decizii emise de Curtea Constituțională. Președintele României a înțeles că se află în situația obiectivă de a fi suspendat pentru nenominalizarea unui candidat pentru funcția de director SIE și pentru nerespectarea cu intenție a unei decizii a CCR și și-a îndreptat conduita.

DNA, la fel ca oricare instituție din România, nu trebuie să  însemne o persoană, cu atât mai puțin o persoană despre care s-a dovedit că a avut de-a lungul carierei afinități pentru PDL, actualul PNL, și care a înțeles să-și exercite funcția print-o prigoană exclusiv politică împotriva  oponenților politici ai PDL-ului și ai lui Traian Băsescu. Foarte multe persoane și instituții au suferit din cauza protecției pe care DNA o asigură pentru PDL-iștii mascați acum în național liberali. România nu poate continua cu o luptă anticorupție arbitrară, politizată, abuzivă și leneșă pe alocuri. Avem nevoie de procurori cu adevărat independenți, fără partipriuri politice și care să nu transforme unitățile de parchet în propria feudă.

Ioan Dîrzu.

Deputat al Partidului Social Democrat

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Răspunsuri la Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu: Klaus Iohannis a recunoscut abuzurile din justiție odată cu revocarea lui Kovesi

 1. Magda Lacatus 09.07.2018 la 17:16

  Dar, domnule deputat DARZU, dumneavoastra recunoasteti abuzurile de poluare cu 4 poluanti cu efect kancerigen asupra omului la Sebes? si ce faceti casa ne feriti de imbolnavire de kancer?

 2. Presedintele a respectat Constitutia 09.07.2018 la 18:20

  Asa cum a jurat sa o respecte cand a devenit presedintele tarii. Nu acelasi lucru il fac parlamentarii devreme ce au trecut 9 ani de cand romanii au hotarat prin referendum parlament unicameral de 300 de membri, si iata, nu se grabesc s-o faca.

 3. Inorog 09.07.2018 la 19:26

  După ce ați transformat Parlamentul României într-o adunătură de netrebnici, aveţi tupeul să daţi lecţii de justiţie acestei ţări? Mi-e ruşine că acest judeţ oferă azi scuturile lui Dragnea şi se transformă în lideri de opinie, într-un război al ticăloşilor cu propriul popor. Bucuria nebunilor … dar să vedem cine râde la urmă …

 4. Dirzule, fabulezi: 09.07.2018 la 21:48

  “presedintele a recunoscut abuzurile”doar in visele tale!

 5. Alo, 112? 09.07.2018 la 23:16

  Da, ce s-a intamplat?- Suntem prizonierii unui grup de infractori! -Pastrati-va calmul si spuneti unde si cati sunteti.- In Romania, suntem vreo 18 milioane..

 6. interlopul Nutu Camataru s-a mutat la Videle 09.07.2018 la 23:24

  El spera ca astfel sa-l puna Dragnea sef la DNA..

 7. dolfi 09.07.2018 la 23:40

  Darzule, lasa-ne ca nu suntem chiar toti prostii pesedeului! O fi zis Goebbels “O minciună repetată de o mie de ori rămâne o minciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr”, insa NU mai e valabila pentru 2018 cand avem atatea moduri de a comunica intre noi!
  Radeti gunoaielor, radeti ca va veni si vremea cand veti fi stransi impreuna cu toate rudele si vom reface cu voi caile ferate, soselele, gari si autogari pe care le-ati distrus de 29 de ani…
  Va veni si vremea aia!

 8. Kamikaze 10.07.2018 la 10:02

  In timp ce Dranea anunță concurs de frecat ness-uri la Videle pentru alegerea noii șefe a DNA, Tudorel Toader spune ca DNA va trece sub comanda Antenei3..

 9. M I 10.07.2018 la 14:22

  Cat poti fi de ticalos si de mincinos, ca toti ,,sefii“ psdisti! Degeaba va socotiti cei mai destepti, ca numai analfabetii pe care i-ati adus ,,cu momele“ la miting va mai cred.

 10. I-auzi,Dirzule! 10.07.2018 la 21:05

  Aproape 50% din salariaţii României au câştiguri salariile diminuate după revoluţia fiscală. Bag-o, Dirzule, pe aia cu “psd-ul a crescut, n-a taiat salariile”..