Rămâi conectat

Actualitate

Liderul PNL, Crin Antonescu, principalul vinovat de ruperea USL – sondaj CSCI

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul PNL, Crin Antonescu este considerat principalul vinovat pentru ruperea USL, conform unui sondaj realizat de CSCI. De cealaltă parte, Victor Ponta şi PSD sunt văzuţi ca principalii susţinători ai obiectivelor USL.

La întrebarea „Cine este vinovat pentru criza din USL?”, răspunsurile au fost: Crin Antonescu-35%, Victor Ponta-14% şi  Daniel Constantin-4%, arată România TV.

În privinţa vinovăţiei în cazul unei ruperi a USL, Crin Antonescu a fost indicat de către 42% dintre respondenţi, iar Victor Ponta de 18%. 29% dintre cei consultaţi consideră că ambii sunt vinovaţi.

Victor Ponta şi PSD sunt consideraţi principalii susţinători ai obiectivelor USL de către 41% dintre intervievaţi, Crin Antonescu şi PNL  de 14%, iar Daniel Constantin şi PC 3%.

Sondajul a fost realizat în perioada 16-18 februarie, pe un eşantion de 950 de persoane şi are o marjă de eroare de ± 3,3%.

Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic este un proiect iniţiat şi susţinut de Fundaţia Multimedia pentru democraţie locală. Proiectul presupune conceperea, efectuarea şi publicarea de analize si cercetări publice, prin intermediul site-ului infopolitic.ro, dar şi al altor parteneri media.

Cercetările sunt concepute şi interpretate de către o echipa de specialişti din cadrul Fundaţiei, coordonata de analistul politic Dan Sultanescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea