Rămâi conectat

Sport

Liderul din Liga a 4-a a bătut divizionara secundă la ea acasă! În amical, FC Brașov – CS Universitatea Alba Iulia 3-4 (2-2)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia, liderul Ligii a 4-a Alba, a câștigat meciul amical de sub Tâmpa, de pe “Tineretului” cu divizionara secundă FC Brașov, scor 4-3 (2-2), după o prestație mai mult decât lăudabilă a echipei lui Mihai Manea.

Studenții au condus cu 2-0, goluri Baghiu (13) și M. Domșa (14), la acest scor Botia (FC Brașov) a ratat un penalty, șut în bară), iar până la pauză Azzouzi și Mihalcea au restabilit egalitatea în două minute (38 și 39), profitând de greșelile neexperimentatului goalkeeper advers. Și startul actului secund a fost dominat de vizitatori ce au avut în continuare o evoluție curajoasă și au punctat prin Ad. Lăcătuș (47) și M. Domșa (47) pentru ca pe final Iurcu (87) să reducă diferența. CSU a mizat pe Negrușa – Bălșan, I. Neag, R. Trif, Bucurică – S. Fulea – M. Domșa, Al. Petresc, Joldeș, Ad. Lăcătuș – Baghiu; au mai intrat Ad. Hăprian, Macarie, Criș, Năcreală, Bercea, Olălău, Salman Sufyan (absenți Mincă, Vl. Ignat, Oara, Apetri, Circov, Ad. Păcurar, M. Morar, Goguța, Puha). Un rezultat excelent pentru imbatabila grupare din Cetatea Marii Uniri, ce domină fotbalul județean, cu 34 de puncte din 36 posibile.

Stegarii” îl au președinte din această vară pe Ioan Mărginean “Limoniu” tocmai socrul lui Bogdan Duma, oficialul “alb-albaștrilor”. În tribună s-a aflat și antrenorul Călin Moldovan (ex-Metalurgistul Cugir), care este foarte aproape să revină pe banca tehnică brașoveană după ce a câștigat la CNSL memoriul depus în urma îndepărtării sale deși promovase cu Corona Brașov, echipă ce a cesionat locul.

Sursa foto: CSU Alba Iulia (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea