Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Iohannis nu a spus dacă a hotărât singur să candideze pentru un nou mandat sau l-a ”chemat” Orban

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, sâmbătă, că președintele Klaus Iohannis nu a spus ”cine l-a îndemnat” pe Iohannis să-și anunțe candidatura. ”A fost o hotărâre a dânsului sau l-a chemat Orban la partid și i-a impus să facă acest anunț”, a spus, ironic, Ioan Lazăr.

Solicitat să comenteze, sâmbătă, anunțul lui Iohannis, care a declarat că este hotărât să candideze pentru încă un mandat de președinte al României, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus: ”Domnul președinte a declarat că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat. Nu ne-a spus cine l-a îndemnat să facă acest lucru: a fost o hotărâre a dânsului sau l-a chemat Orban la partid și i-a impus să facă acest anunț, ca nu cumva să treacă alegerile până se hotărăște”, a spus Ioan Lazăr.

INFORMARE COVID-19

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

Vasile Radulescu, medic: 23 iunie 2018 at 19:12

„Domnu’ Dragnea, am înțeles că v-ați cerut scuze pușcăriașilor. Adevărul e că se impuneau aceste scuze, cum să nu. Eu vreau însă să vă întreb ceva: pacienților care au fost și sunt tratați în jeg, cu bacterii, cu tratamente improvizate, cu aparate vechi, lor când aveți de gând să le cereți scuze? Un pușcăriaș ajunge la închisoare pentru că e pedepsit. Sigur că merită niște condiții minimale, dar să nu uităm că unii omoară oameni, violează femei, distrug familii, prăduiesc. Ce atâtea scuze?”

un pacient 23 iunie 2018 at 22:36

bai Vasile Radulescu… un „po1ake” care se mai da si medic. Cere-i bani prietenului tau de la CJ Alba ION DUMITREL ca Spitalul Judetean este in subordinea lui !

Florin Ristei, cantaret: 24 iunie 2018 at 9:16

„Cere-le scuze părinţilor mei, care au muncit 50 ani la stat ca să crească doi copii şi mai apoi să aibă o pensie de toată jena, cere scuze oamenilor care mor în accidente rutiere pentru că nu sunt străzile semnalizate cum trebuie, cere scuze celor care produc în ţara asta şi dau înapoi la stat peste jumătate din ce câştigă, cere scuze oamenilor care nu au niciun suport din partea sistemului, celor cărora se îndatorează toată viaţa doar ca să aibă un acoperiş, oamenilor care au ales să plece din ţara ca să întreţina pe cei mai putin norocoşi, care încă sunt aici, cere scuze judecătorilor, medicilor, profesorilor, inginerilor, ştii, oamenii ăia de care te despart nişte facultăţi şi nişte neuroni, care au citit kilometri de pagini, în timp ce tu «capturai» tot ce se putea. Dar nu. Tu ceri scuze ălora care seamană cu tine. Că atâta poţi!“

Viorel 24 iunie 2018 at 8:31

O sa va scoata “sasu “, din politica pe toti infractori si o sa va trimita la puscarie

M I 24 iunie 2018 at 15:11

Credeti ca toti sunt ca voi, aldistii, care nu aveti cu ce judeca si reproduceti ineptiile lui Tariceanu?
Prostia pe care o debitezi ti se pare ironie???

stef 24 iunie 2018 at 15:49

Ce diferenta este intre furt de case si abuz in serviciu?,ce diferenta este un gainar si un parlamentar,dupa mine nu ar trebui sa fie diferente,nu suntem toti egali?.

Miron Damian 24 iunie 2018 at 22:01

Partidul Social Democrat ne ia de prosti si spune romanilor ca: „Oricine e obligat să considere nevinovat un lider PSD până când partidul reușește să-i blocheze dosarul sau să șteargă din lege infracțiunea pentru care a fost condamnat”.

@stef 24 iunie 2018 at 22:04

Problema presedintelui Iohannis a fost lamurita printr-un proces civil. Problemele infractorului Dragnea au fost transate in doua procese cu sentinte penale.

marius 25 iunie 2018 at 17:12

Problema presedintelui Iohannis a fost lamurita printr-un proces civil. Problema domnului Johnns va fi lamutta printr-un consult de specialitate.
PS. Se pare ca Johannis s-a inscris la cursurile intensive ale Facultatii de Drept. Spera sa le termine in maximum doi ani, dupa care va relua studiul motivarii CCR. E de apreciat faptul ca si-a achizitionat un dictionar de neologisme si termeni de drept. Deocamdata e la stadiu de analiza a copertilor.
PS!. Blaga si Johannis au vorbit relativ tarziu. Primul a ajuns un maestru al cuvintelor. Al doilea s-a ajuns.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...