Rămâi conectat

Curier Județean

Liderii elevilor, viitorii conducători ai organizaţiilor studenţeşti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În perioada 20 – 24 septembrie, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Alba, Sergiu Maier, elev la Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureş, a participat, în calitate de vicepreşedinte al CNE, la un curs de formare a noilor responsabili de resurse umane din Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România.
„Consider că legătura dintre CNE şi ANOSR, până acum deficitară, va fi una statornică, parteneriatul dintre elevi şi studenţi va duce cu siguranţă la îmbunătăţirea sistemului românesc de educaţie. Noi, reprezentanţi ai elevilor din toată ţara, vom avea şansa să fim din ce în ce mai independenţi şi mai influenţi în deciziile luate în cadrul MECTS, dar şi la nivel local, în ceea ce-i priveşte pe elevi, dar şi pe ceilalţi actori ai procesului educaţional. Vrem o schimbare de durată în România; ţările care acum prosperă din majoritatea punctelor de vedere în urmă cu 20 de ani au investit în educaţia cetăţenilor, e timpul ca şi noi să facem la fel. Mandatul meu se va sfârşi în noiembrie, însă am încredere în continuitatea structurii, la toate nivelurile. Elevii au stat prea mult în anonimat, a venit timpul să avem un cuvânt de spus în reformele educaţiei”, a declarat liderul elevilor din Alba, Sergiu Maier. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea