Rămâi conectat

Curier Județean

LICITAȚIE pentru atribuirea a 15 de locuri de parcare, în Municipiul Aiud. În ce zonă vor fi acestea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LICITAȚIE pentru atribuirea a 15 de locuri de parcare, în Municipiul Aiud. În ce zonă vor fi acestea

În municipiul Aiud se va organiza, în data de 11 februarie 2022, o licitație pentru atribuirea unui număr de 15 de locuri de parcare, în zona blocului 51 din strada Unirii.

Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, în conformitate cu Regulamentul de închiriere a parcărilor amenajate din municipiul Aiud, va organiza în data de 11 februarie 2022 (vineri) licitație publică cu strigare pentru atribuirea unui număr de 15 locuri de parcare, numerotate de la 600 la 614, amplasate în zona blocului 51 din strada Unirii, loc. Aiud, jud. Alba

Licitația va avea loc în spațiu deschis, la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local, începând cu ora 10:00 și va fi organizată cu respectarea normelor de prevenire a virusului SARS-COV-2, cu menținerea distanței fizice între participanți și purtarea măștii de protecție.

Persoanele interesate vor solicita la registratura SPAPL Aiud, str. Tribun Tudoran nr. 9, caietul de sarcini privind procedura de organizare a licitației și vor depune în perioada 10.01.2022 – 08.02.2022, ora 14:00, documentația necesară participării la licitație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea