Liberalul Gabriel Lupea a DEMISIONAT din funcția de viceprimar: ”O provocare, dar mai ales un privilegiu și o onoare să fiu viceprimarul municipiului Alba Iulia”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Gabriel Lupea a DEMISIONAT marți, 29 septembrie 2020, din funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia.

Tânărul liberal a ocupat locul vacant de viceprimar al municipiului începând cu luna februarie 2020, după demisia lui Gabriel Pleșa, care anunța la vremea respectivă trecerea la USR.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Gabriel Lupea a fost validat pe data de 27 februarie 2020, cu un număr de 13 voturi, de către consilierii locali.

”A fost o perioadă scurtă dar pentru mine a însemnat mult. O provocare, dar mai ales un privilegiu și o onoare să fiu viceprimarul municipiului Alba Iulia. În fiecare zi am pornit la muncă cu gândul de a nu dezamagi și de a face tot ce se poate, pentru municipiu si albaiulieni. Am sufletul împăcat din acest punct de vedere.

Aș fi vrut să am timp să pot face mai mult, să pot demonstra mai multe. Mulțumesc atât aparatului de specialitate al primăriei, colegilor, dar și colaboratorilor, mulțumesc fiecărui cetățean. Rămân același, alături de Alba Iulia! În final îi felicit pe cei doi competitori, Voicu Paul pentru toată munca depusă până acum și Gabriel Pleșa pentru victoria obținută! Doamne ajută!”, a scris acesta pe pagina de facebook.

Absolvent al Facultății de Drept din Alba Iulia și al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Gabriel Lupea, a fost vicepreședintele organizației de tineret al PNL Alba Iulia, iar mai apoi președintele TNL Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419