Rămâi conectat

Politică Administrație

Liberalul Dan Simedru susține anchetarea modului în care au fost executate lucrările la autostrada Sibiu-Orăștie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PNL a solicitat încă din luna iulie luarea tuturor măsurilor de siguranță pe autostrada Orăștie-Sibiu pentru a nu periclita viețile participanților la trafic. După 2 luni, Compania de Drumuri a închis traficul, iar astăzi, la niciun an de la inaugurarea electorală a autostrăzii, vedem că ea trebuie demolată.

Dan SimedruDupă declarațiile halucinante ale conducerii CNADNR care afirmă că nici nu știu exact cât trebuie demolat, dar că e necesară demolarea pentru a afla cauza fisurilor se impune o verificare a modului în care a fost executată această lucrare.

Premierul Ponta și Ministrul Transporturilor tac mâlc deși sunt complici direcți la acest dezastru. Există trei expertize independente care confirmă problemele autostrăzii, dar nimeni nu le-a văzut de fapt.

“Orice demolare și refacere înseamnă nu doar că punem bani în plus de la bugetul de stat pentru aceste lucrări suplimentare, ci și că riscăm să pierdem toți banii europeni pentru acest proiect, adică aproape 400 de milioane de euro și totul ca urmare a unui moft electoral al premierului Victor Ponta. Inaugurarea acestui lot din autostradă cu doar două zile înaintea tutului 2 al alegerilor prezidențiale de anul trecut îi costă acum pe toți românii. Vom solicita o comisie de anchetă dacă nu sunt făcute publice toate expertizele care au stat la baza urgentării lucrărilor și inaugurării acestui segment. În mileniul 3 nu se mai poate construi așa cum o făcea Meșterul Manole – a construi o autostradă care se surpă după câteva luni reprezintă atât un atentat la siguranța în trafic a cetățenilor, cât și o risipă a banului public”, a precizat liberalul Dan Simedru.

 

BIROUL DE PRESĂ AL PNL ALBA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea