Liberalul albaiulian Teodor Atanasiu ”pe făraș” de la șefia Organizației PNL București – Va fi înlocuit cu Cătălin Predoiu

PNL pregăteşte o reformă la capitolul imagine, înainte de a intra în anul electoral 2016. Schimbările încep chiar de vineri, când Consiliul Național al PNL va valida propunerea ca șefia Organizației București să fie preluată de Cătălin Predoiu.

atanasiu si predoiuPotrivit realitatea.net, acesta a acceptat, astăzi, funcţia de preşedinte PNL Bucureşti, astfel, cei doi co-președinți ai filialei Capitalei, Teodor Atanasiu și Anca Boagiu, se vor retrage.

Elit ELIT

Înlocuirea vine după strategia PNL de a înlocui oameni din vechea gardă. Se pare că liberalii sunt în pragul unei schimbări majore, după ce au aflat rezultatele unui sondaj pentru candidații de la Capitală. (Z.U.)

FOTO: dcnews.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Horea 7 decembrie 2015 at 20:54

„Liberalul albaiulian Teodor Atanasiu pe făraș… ”

Sa nu-l căinăm noi pe Atanasiu. Are hambarele materile si politice pline.
Nici nu cred ca-l mai intereseaza prea mult functiile. A cam trecut prin toate.

prea.... 7 decembrie 2015 at 21:17

neamu’ prost nu se satura niciodata……

Horea 8 decembrie 2015 at 11:21

@”prea”

Poate da, s-a obisnuit cu îmbuibarea.
Cel putin însa, sa nu fie in prima linie liberala.

Unul 8 decembrie 2015 at 12:27

Un om obijnuit din ziua de azi traieste mult mai bine decat Regele „Soare”, a Frantei, Ludovic al XIV-lea, dar ce nu are omul obijnuit si a avut Regele „Soare”, ii „PUTEREA”! Asa ca si Senatorul „Fonfo”, iubeste „puterea”, mai mult decat orice pe lume, si mult mai mult decat „isi iubeste” tanara nevasta! Pasul pe care el trebuie sa-l deie inapoi, e dezastros pentru un „psihopat <>”! Vrea sa fie tot timpul „buricul pamantului”, ca si Basescu, care acum isi calca pe onoare si demnitate, ca sa revina iar in „varf”!

Comentariile sunt oprite